Banquet Konferens AB

Banquet säljer konferensmöbler/kontorsmöbler och restaurangmöbler till företag och privatpersoner. Allt från fällbara bord, höj och sänkbara skrivbord till klappstolar och bordskivor och mycket mycket mer. Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss! Vi ser till att du får en produkt med hög kvalité men också med högsta service! Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!

Banquets populära paket till hemmakontoret!

Här har vi satt ihop populära paket för dig som jobbar hemifrån eller har tänkt göra det framöver. Allt från mer exklusiva paket till de som är bäst lämpade vad gäller ergonomi.

Hemmakontor Paket
Styrelse

Hemmakontor Paket Ergonomi

Hemmakontor Paket
Direktören

Hemmakontor Paket
Möte

Slider

Banquet skräddarsyr lösningar för offentlig miljö och event

Banquet Konferens AB är inte bara företaget med standardprodukter för den offentliga miljön. Under årens lopp har vi försett hotell, restauranger, konferensavdelningar etc. med konferensmöbler och inredning i olika miljöer. Alltid anpassat efter de unika behoven. 

Vi har levererat alltifrån fällbara bord med tillhörande stolar och vagnar, för enkel förvaring och hantering, till avspärrningsprodukter och flyttbara scener. Vi har även gjort hotellrumsinredningar och specialdesignade konferensbord, så kallade styrelsebord. Våra bordskivor med mjuk yta för en behaglig ljudnivå är populära i restauranginredningar. Vår möjlighet att tillverka skivor i olika laminat med tillhörande kantlister är i det närmaste oändligt.  

Våra produkter håller en mycket hög kvalitetsnivå och är i tillverkade med höga miljökrav. 

Närhelst du står inför ett inredningsuppdrag, kontakta oss så hjälps vi åt att hitta bra lösningar åt dig och din kund. 

  • Inga produkter har lagts till i varukorgen.