Visar 1–12 av 15 resultat

Fällbart plastbord Party

785.00 kr1,195.00 kr ex. moms
Fällbart plastbord Party är en enklare variant av våra plastbord. Bordet är lätt och tåligt och funkar lika bra inomhus som utomhus. Enkelt att montera och rengöra. Bordet lagerhålls i 3 olika storlekar och lämpas för kalas, fester samt olika tillställningar.

Fällbart Cafébord XXL90 – New Classic

1,395.00 kr ex. moms
Bordet XXL90 NC fällbart bord är en vidareutveckling av det fällbara bordet XXL90 från tidigare serien The Classic Collection. Hela serien är EN-certifierad och har ersatts med en rad smarta funktioner samt den nya mörkgråa färgen “Shark Grey”.

Ståbord Cocktail 80

1,165.00 kr ex. moms
Cocktail 80 NC är ett nytt stabilt och fällbart barbord tillverkat av den välkända producenten Zown. Ståbordet ingår i deras serie “the new classic collection”.

Fällbart runt plastbord – Planet New Classic

1,795.00 kr3,695.00 kr ex. moms
Planet Bord - New Classic är ett fällbart runt bord som kommer i färgen Shark Grey. Skivan är gjord i högdensitetspolyeten med UV-skydd vilket gör att bordet fungerar utmärkt utomhus. Bordet är EN certifierat med 10 års garanti.

Fällbart plastbord – XL – New classic

1,145.00 kr1,525.00 kr ex. moms
XL Bord – New classic fällbart bord som kommer i färgen Shark Grey. Bordet är utformat för att bekvämt även kunna sitta på kortsidan. Skivan är gjord i högdensitetspolyeten med UV-skydd vilket gör att bordet fungerar utmärkt utomhus.

Bänkset Munich

1,145.00 kr4,065.00 kr ex. moms
Munich är ett fällbart bänkset bestående av bord och bänkar. Passande både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser.

Fällbart bord Starko

1,445.00 kr2,195.00 kr ex. moms
Starko stabilt fällbart bord passande för lunchrum, fester, utbildning och konferenser. Benen fälls in under bordet för enkel förvaring. Detta är som namnet säger ett tåligt bord som tål höga vikter utan att påverka designen.

Fällbart bord Café Runda

1,695.00 kr ex. moms
Café runda är ett fällbart cafebord som är väldigt populärt på fik och caféer runtom. Tillverkas med plastskiva som tål att stå utomhus. Kan fällas ihop för enkel förvaring.

Bänkset Berlin

2,995.00 kr3,195.00 kr ex. moms
Berlin är ett fällbart bänkset bestående av bord och två bänkar. Tillverkat i lackad furu och passar både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser. Mycket populärt på festivaler. Berlin fällbara bänkset går endast beställa i parti om 4st. Alla bänkset kommer åter in i lager i slutet av maj.

Fällbord Worktop New Classic

1,875.00 kr ex. moms
Worktop är ett fällbord har ett stort användningsområde, konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i en storlek men i fyra olika ställbara höjder.  

Barbord NS Arianne

1,125.00 kr ex. moms
Detta praktiska fällbara barbord kommer från Ariannetable by NewStorm som fungerar utmärkt i barer eller mässor. Tack vare sin skiva i högdensitetspolyeten och pulverlackerade underrede så klarar bordet hårt slitage. Kolla även på ett snyggt ståbordsöverdrag.    

Plastbord Premium

1,185.00 kr1,535.00 kr ex. moms
Premium fällbart plastbord är passande för lunchrum, fester, utbildning och konferenser.

Fällbara partybord

Söker ni fällbara partybord? Nedan hittar ni vårt sortiment på fällbara partybord. De är lätta och flexibla fällbord och till flera av dem finns bordsvagnar för enkla transporter till och från förråd eller liknande. Borden har hög kvalité och tål tuffa tag. Det behövs när de ska användas om och om igen till festen eller eventet. Många är även anpassade för utomhusbruk. Vilket gör att det kan regna på dem utan några problem! Enkla att fälla ihop och smidiga att förvara. Finns även dukar och bordsöverdrag ifall ni behöver komplettera med detta. Behöver ni hela paket med stolar? Tveka inte att höra av dig till oss!

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!