Visar alla 9 resultat

Visa kategorier
-10%
berlin bänkset fällbart fällbara bord bänk furu festival fest restaurang
Close

Bänkset Berlin

1,285.00 kr1,705.00 kr ex. moms
Berlin är ett fällbart bänkset bestående av bord och två bänkar. Tillverkat i lackad furu och passar både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser. Mycket populärt på festivaler.
-10%
fällbar klappstol konferensstol toronto svart tygsits
Close

Fällbar Stol Toronto

535.00 kr 480.00 kr ex. moms
Toronto är en fällbar stol i tyg. Denna stol är ergonomiskt anpassad vilket gör att du kan sitta många timmar utan att bli trött. Enkel att fälla ihop för transport eller förvaring. En favorit hos oss!
-10%
buffalo svart fällbar klassisk klappstol vinyl krom
Close

Klappstol Buffalo

230.00 kr265.00 kr ex. moms
Buffalo är en klassisk och lätthanterlig klappstol. Stolsvagn finns tillgänglig i vårt sortiment.
-10%
klappstol fällbar stol big alex brun
Close

Klappstol Big Alex

395.00 kr 355.00 kr ex. moms
Big Alex är en smidig, modern klappstol med god ergonomi och sittkomfort. Stolen lämpar sig utmärkt till mässor, event och föreläsningar. Tillgänglig i 2 färger.
-10%
grå fällbar klappstol tygsits krom
Close

Fällstol Ark

379.00 kr 340.00 kr ex. moms
Ark är en fällbar klappstol med en skön stoppad sitt- och ryggdyna. Stolen är kopplingsbar och lämpar sig utmärkt till föreläsningar och event. Tillhörande stolsvagn finns tillgänglig i vårt sortimentet.
-10%
fällbar bänk oktober
Close

Fällbar Bänk Oktober

785.00 kr 705.00 kr ex. moms
Oktober fällbar bänk är enkel att ställa upp och fälla ihop. Oktober passar utmärkt till borden Event och Party. Bänken är anpassad för bruk både inomhus och utomhus.
-10%
fällbart bord plast munich tåligt brun grön
Close

Bänkset Munich

885.00 kr2,875.00 kr ex. moms
Munich är ett fällbart bänkset bestående av bord och bänkar. Passande både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser.
-10%
fällstol smart
Close

Fällstol Smart

240.00 kr 215.00 kr ex. moms
Smart är en kopplingsbar klappstol. Den är enkel och lätt vilket gör den perfekt när du behöver många extra sittplatser.
-10%
klappstol
Close

Fällbar stol Norman

495.00 kr 445.00 kr ex. moms
Norman är en enkel fällbar klappstol. Sitsen är gjuten i form som gör den extra bekväm. Passar såväl inomhus som utomhus.

Fällbara stolar

För att enkelt kunna skapa olika typer av sittningar så har vi på Banquet en mängd olika fällbara stolar. Vi har stolar som är stoppade för en skönare sittställning under längre tid, två storsäljare av dessa varianter är Ark och Toronto. Stolar med plastsits och stålunderede passar så väl inom- som utomhus och är lätta att rengöra. Alla modeller är framtagna för att passa offentlig miljö och är slitstarka.

Som tillbehör till samtliga våra fällbara stolar finns det både stolsvagnar och stolsöverdrag. Att använda transportvagnar för förvaring då stolarna inte används sparar även yta. Mycket vikt har lagts vid en låg vikt samt att det skall vara enkelt att fälla upp och ner stolen.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!