Visar alla 8 resultat

Bänkset Munich

1,065.00 kr3,780.00 kr ex. moms
Munich är ett fällbart bänkset bestående av bord och bänkar. Passande både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser.

Klappstol Big Alex

495.00 kr ex. moms
Big Alex är en smidig, modern klappstol med god ergonomi och sittkomfort. Stolen lämpar sig utmärkt till mässor, event och föreläsningar. Tillgänglig i 2 färger.

Bänkset Berlin

2,395.00 kr2,555.00 kr ex. moms
Berlin är ett fällbart bänkset bestående av bord och två bänkar. Tillverkat i lackad furu och passar både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser. Mycket populärt på festivaler.

Fällbar Bänk Oktober

830.00 kr ex. moms
Oktober fällbar bänk är enkel att ställa upp och fälla ihop. Oktober passar utmärkt till borden Event och Party. Bänken är anpassad för bruk både inomhus och utomhus.

Fällbar Stol Toronto

600.00 kr ex. moms
Toronto är en fällbar stol i tyg. Denna stol är ergonomiskt anpassad vilket gör att du kan sitta många timmar utan att bli trött. Enkel att fälla ihop för transport eller förvaring. En favorit hos oss! Slut i lager, går att beställa med leverans från mitten av december.

Fällstol Smart

295.00 kr ex. moms
Smart är en kopplingsbar klappstol. Den är enkel och lätt vilket gör den perfekt när du behöver många extra sittplatser.

Fällbar stol Norman

630.00 kr ex. moms
Norman är en enkel fällbar klappstol. Sitsen är gjuten i form som gör den extra bekväm. Passar såväl inomhus som utomhus.

Fällstol Ark

555.00 kr ex. moms
Ark är en fällbar klappstol med en skön stoppad sitt- och ryggdyna. Stolen är kopplingsbar och lämpar sig utmärkt till föreläsningar och event. Tillhörande stolsvagn finns tillgänglig i vårt sortimentet.

Fällbara stolar

För att enkelt kunna skapa olika typer av sittningar så har vi på Banquet en mängd olika fällbara stolar. Vi har stolar som är stoppade för en skönare sittställning under längre tid, två storsäljare av dessa varianter är Ark och Toronto. Stolar med plastsits och stålunderede passar så väl inom- som utomhus och är lätta att rengöra. Alla modeller är framtagna för att passa offentlig miljö och är slitstarka.

Som tillbehör till samtliga våra fällbara stolar finns det både stolsvagnar och stolsöverdrag. Att använda transportvagnar för förvaring då stolarna inte används sparar även yta. Mycket vikt har lagts vid en låg vikt samt att det skall vara enkelt att fälla upp och ner stolen.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!