Fällbara bänkset

En storsäljare inför utomhussäsongen är våra populära fällbara bänkset. På Banquet har vi flera olika alternativ i antingen skivor i trä eller i högdensitetspolyeten (plast). Bänkset Berlin finns i två varianter, Basic och Premium där Premium även finns i olika storlekar. Alla våra bänkset är framtagna för att tåla bruk utomhus med en hög hållfasthet och slitstyrka. De är smidiga att fälla ihop och lagras. Det finns en anledning till att nästan varje festival/event använder dessa bänkar och bord. I serien Berlin finns det även ett ståbord i samma design.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.

Visar alla 3 resultat

Bänkset Berlin

1,420.00 kr1,885.00 kr ex. moms
Berlin är ett fällbart bänkset bestående av bord och två bänkar. Tillverkat i lackad furu och passar både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser. Mycket populärt på festivaler. Berlin Bänkset Premium samt Ekonomi i storlek 180 cm är slut i lager och återkommer i vår, detta på grund av den enormt stora efterfrågan under pandemin.

Fällbar Bänk Oktober

805.00 kr ex. moms
Oktober fällbar bänk är enkel att ställa upp och fälla ihop. Oktober passar utmärkt till borden Event och Party. Bänken är anpassad för bruk både inomhus och utomhus.

Bänkset Munich

985.00 kr3,580.00 kr ex. moms
Munich är ett fällbart bänkset bestående av bord och bänkar. Passande både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser.