Fällbart konferensbord banquet grå skiva med svart stativ

Gasfjäder

Benen fälls upp med hjälp av en gasfjäder.

Laminat

Välj mellan mängder olika laminat. Över 600 olika varianter.
Laminat

Extremt hållbart

Detta konferensbord är det mest exklusiva i val av komponenter i vårt sortiment.
Fällbart konferensbord banquet staplade ovanpå varandra

Klossar i hörnen

För enkel stapling av bord ovanpå varandra.

Konferensbord
Banquet

Utforska vår exklusiva Kollektion Banquet Premium för konferensbord – en perfekt kombination av robusthet och smidig design. Dessa fällbara bord är konstruerade med omsorg och precision för att möta dina högsta krav.

Det innovativa benstativet hos Banquet Premium fälls upp med en enkel rörelse tack vare den inbyggda gasfjädern. Genom att lyfta upp spärren och sedan fälla ner stativet skapar du snabbt och enkelt en stabil yta för dina möten och konferenser. Vi erbjuder olika alternativ när det gäller storlek på stativ, val av material och skivstorlek, vilket ger dig möjligheten att skräddarsy bordet efter dina behov.

Maximera flexibiliteten genom att koppla samman våra Banquet Premium-bord med halv- eller kvartskivor som extratillbehör. För att ytterligare anpassa din arbetsmiljö kan du även lägga till en frontpanel för en professionell touch. Banquetbordet ger dig friheten att välja olika stativ samt olika typer och storlekar på skivor, vilket gör det enkelt att skapa och anpassa ditt eget unika bord.

Upptäck Banquet bordsvagn Premium för en smidig hantering och förvaring. Vår Kollektion Banquet Premium är det perfekta valet för dem som söker en kombination av stil, funktionalitet och anpassningsbarhet för sina konferensbehov.

Kontakta gärna oss för mer information!