Endast ett sökresultat

Mötesbord Tellus

2,675.00 kr2,755.00 kr ex. moms
Mötesbord Tellus är ett stilrent bord med fasta ben i T-form i olika storlekar och färger.

Mötesbord

På Banquet kan du hitta mötesbord som passar för just ert företag. Vi har mötesbord i flera olika varianter och storlekar. Skivor är i laminat med flera olika färger att välja på. Stativen finns även de i olika utförande samt färgställningar.

Mötesborden är framtagna för offentlig miljö med höga krav på kvalité och slitstyrka.

Till flera av våra mötesbord finns även transportvagnar för enkel transport samt förvaring.

Köpguide Mötesbord

Vi erbjuder ett brett utbud av mötesbord som passar alla behov. Mötesbord är ett viktigt inslag i arbetsmiljön, så det är viktigt att välja rätt bord för att få ut det mesta av ditt konferensrum. När du letar efter ett mötesbord bör du först tänka på storleken och formen på bordet. Du bör också tänka på vilken typ av material som är bäst lämpad för din miljö. Det är viktigt att välja ett bord som är hållbart och lätt att rengöra.

Hos Banquet.se erbjuder vi ett brett utbud av mötesbord som passar alla behov. Vi har bord i olika storlekar, former och material, allt från trä till glas och plast. Vi har även olika typer av möbler som kan användas som mötesbord. Vi har möbler som är anpassade för konferenser, föreläsningar och möten. För att hitta det bästa mötesbordet för dina behov bör du ta hänsyn till storleken, formen och materialet som du behöver. Du bör även tänka på hur många personer som kommer att använda bordet och vilka typer av aktiviteter som kommer att äga rum. När du har bestämt dig för vilken typ av bord du behöver, kan du kolla in Banquet.se för att hitta det bästa alternativet.

Hos Banquet.se har vi ett brett utbud av mötesbord som passar alla behov. Vi erbjuder kvalitetsmöbler som är lätta att rengöra och hållbara. Vi har även möbler som är anpassade för olika typer av möten och konferenser. Vi erbjuder även ett brett utbud av stilar och material, så att du kan hitta det bästa mötesbordet för dina behov. Vi har även ett stort utbud av tillbehör som kan användas med mötesbordet, såsom stolar, skärmar och andra typer av utrustning.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!