Visar alla 3 resultat

Fällbar Stol Toronto

600.00 kr ex. moms
Toronto är en fällbar stol i tyg. Denna stol är ergonomiskt anpassad vilket gör att du kan sitta många timmar utan att bli trött. Enkel att fälla ihop för transport eller förvaring. En favorit hos oss!  

Fällstol Smart

295.00 kr ex. moms
Smart är en kopplingsbar klappstol. Den är enkel och lätt vilket gör den perfekt när du behöver många extra sittplatser.

Fällstol Ark

535.00 kr ex. moms
Ark är en fällbar klappstol med en skön stoppad sitt- och ryggdyna. Stolen är kopplingsbar och lämpar sig utmärkt till föreläsningar och event. Tillhörande stolsvagn finns tillgänglig i vårt sortimentet.

Fällbara konferensstolar

Söker ni fällbara konferensstolar? Konferensmöbler är nämligen vår specialitet på Banquet. Vi har i mer 30 år levererat både konferensbord och konferensstolar till en mängd olika hotell och konferensanläggningar. En bra konferensstol skall vara skön att sitta i under en hel dag men lika viktigt är att stolen är lätt och smidig att hantera för personalen. Att kunna transportera och förvara konferensstolar ska också vara enkelt därför har vi till många stolsvagnar i vårt sortiment.

Stolarna är framtagna för offentlig miljö med stora krav på hållfasthet och slitstyrka. Många av våra modeller fungerar dessutom att använda utomhus och är lätta att rengöra. Till vissa modeller finns det även kopplingsbeslag för att kunna koppla ihop flera stolar i snygga rader. För att skapa en lite lyxigare miljö har vi även stolsöverdrag till flertalet av våra modeller.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.