Kontorsprodukter

Här har vi samlat alla våra kontorsprodukter som passar utmärkt till våra höj- och sänkbara skrivbord. Du finner alltifrån ergonomiska ståmattor till monitorarmar allt för att få en sån ergonomisk och stilren arbetsplats som möjligt.

Vi har produkter för den mer kräsna kontoristen men även även flera budgetalternativ så här finns något alla kontor. Alla våra kontorsprodukter håller en hög kvalitet och är lagerprodukter för snabb leverans.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.

Visar alla 10 resultat

Höj & sänkbart stativ Up & Down, vev

2,155.00 kr ex. moms
Höj & sänkbart stativ Up & Down, vev för kontoret eller hemmet. Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Höj sänkbart stativ 2 motorer Up & Down

3,235.00 kr ex. moms
Höj sänkbart stativ för Up & Down är ett motordrivet stativ med två motorer för kontoret eller hemmet. Köp till en skräddarsydd bordskiva! Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Höj sänkbart stativ 1 motor, Up & Down

2,920.00 kr ex. moms
Höj sänkbart stativ för Up & Down är ett motordrivet stativ med en motor för kontoret eller hemmet. Köp till en skräddarsydd bordskiva! Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Kabelränna

365.00 kr ex. moms
En kabelränna är det enkla sättet att åtminstone få bort alla sladdar från golvet.

Bordsskärm Silencio – Basic

580.00 kr760.00 kr ex. moms
Bordsskärm Silencio - Basic är ett utmärkt sätt att skärma av ditt skrivbord mot både insyn samt att bordsskärmen är ljudabsorberande

Hurts Basic

1,255.00 kr ex. moms
En klassisk skrivbordshurts på hjul för enkel förvaring på kontoret från modellserien Modify.

Bordsskärm Silencio- Premium

1,120.00 kr1,420.00 kr ex. moms
Bordsskärm Silencio - Premium är ett utmärkt sätt att skärma av ditt skrivbord mot både insyn samt att bordsskärmen är ljudabsorberande

Monitorarm – 2 skärmar

1,390.00 kr ex. moms
Monitorarm för två skärmar för för skärmar mellan 14-32 tum. Max belastning 8 kg per skärm. Ställbar på flera olika sätt för en ergonomisk arbetsplats.

Monitorarm – 1 skärm

1,030.00 kr ex. moms
Monitorarm för en skärm för för skärmar mellan 14-32 tum. Max belastning 8 kg. Ställbar på flera olika sätt för en ergonomisk arbetsplats.

Ståmatta

700.00 kr ex. moms
Ergonomisk ståmatta i mörkgrå färg med hål för enkel upphängning. Ståmattan är ett väldigt bekvämt tillval till dom som använder höj- och sänkbara skrivbord.