Visar 1–12 av 14 resultat

Ståmatta EASY

995.00 kr ex. moms
Ståmatta EASY är den mjukaste ståmattan i textil för arbetsstationer som finns på marknaden. Med en ståmatta står du bekvämt och ergonomiskt under arbetsdagen. När du vill dra fram kontorsstolen för att sitta, kan du smidigt hänga mattan på bordskanten med den medföljande kroken. Ståmatta EASY är mycket enkel och bekväm att bära med sig när det behövs, kanske när du vill stå bekvämt under en dag på hemmakontoret. Upptäck fler av våra kontorstillbehör till skrivbord.

Balansbräda EASY

1,245.00 kr ex. moms
Med balansbrädan EASY orkar du stå längre under arbetsdagen, enkelt, ergonomiskt och effektivt. Tack vare att kroppen hålls bekväm och kontrollerad i rörelse, reduceras spänningar i muskler, leder, huvud och nacke. Balansbräda EASY har blivit ett naturligt hjälpmedel på många moderna arbetsplatser, då den ger goda förutsättningar för god hälsa hälsa och en aktiv arbetsmiljö. Upptäck fler av våra kontorstillbehör till skrivbord.

Balansboll EASY – 3 storlekar

975.00 kr1,145.00 kr ex. moms
Balansboll EASY är en ergonomisk, mångsidig och stilsäker balansboll. Den stärker musklerna i mellankroppen, ryggen och benen samt hjälper till att stärka och utveckla en god kroppshållning. Den aktiva bollen hjälper till att förhindra statisk spänning i ryggen samt minska ryggsmärtor. Balansboll EASY är en har flera användningsområden. Förutom att sitta på den, kan bollen även användas som hjälpmedel vid muskelträning och stretching samt vid balansträning. Upptäck fler av våra kontorsstolar till skrivbord.

Sittpuff EASY

1,795.00 kr ex. moms
Sittpuff EASY är en smidig och aktiv sittmöbel i en modern och enkel design, som passar in i många olika miljöer. Den är ergonomisk och har en rund bas som hjälper till att aktivera ett flertal muskler inklusive benen, när du sitter på den. Sittpuff EASY har blivit en populär och uppskattad möbel i sociala ytor på arbetsplatser, skolor och förskolor. Genom att möblera med flera puffar skapar du sittgrupper som bjuder in till samtal och umgänge. Sittpuffen är tillverkad i slitstarkt tyg med mjuk och behaglig stoppning. Tack vare de mjuka och ljuddämpande inslagen kan möbeln hjälpa till att bidra till en behaglig ljudmiljö i rummet. Det slitstarka tyget blir dessutom ett tacksamt och praktiskt inslag om du ska använda dem i skolmiljö. Sittpuff EASY är som namnet antyder, smidig och lätt. Tack vare puffens anpassliga design kan du enkelt flytta runt den i rummet och använda den där den passar bäst – lätt och enkelt!

Vit Monitorarm – 2 skärmar

1,595.00 kr ex. moms
Vit monitorarm för att kunna bära 2 displayskärmar med en total max. belastning på 8 kg. Monitorarmarna fungerar bra till skärmar som är 14-32 tum

Vit monitorarm – 1 skärm

1,225.00 kr ex. moms
En vit monitorarm som kan bära 1 displayskärm. Monitorarmen passar till skärm som är 14-32 tum. Max belastning 8kg!

Startset skrivbord

565.00 kr ex. moms
Startset skrivbord är ett startkit med allt som behövs till skrivbordet vid verksamhetens start eller vid utbyggnad av fler arbetsplatser. Startsetet innehåller hålslag, häftapparat och andra användbara skrivbordsprodukter. Alla produkter i startkitet är i snygg svart design och håller hög kvalitet. Startsetet levereras i en specialdesignad låda med bärhandtag.

Kabelränna

415.00 kr ex. moms
En kabelränna är det enkla sättet att åtminstone få bort alla sladdar från golvet.

Hurts Basic

1,625.00 kr ex. moms
En klassisk skrivbordshurts på hjul för enkel förvaring på kontoret från modellserien Modify.

Bordsskärm Silencio- Premium

1,425.00 kr1,825.00 kr ex. moms
Bordsskärm Silencio - Premium är ett utmärkt sätt att skärma av ditt skrivbord mot både insyn samt att bordsskärmen är ljudabsorberande

Bordsskärm Silencio – Basic

745.00 kr1,025.00 kr ex. moms
Bordsskärm Silencio - Basic är ett utmärkt sätt att skärma av ditt skrivbord mot både insyn samt att bordsskärmen är ljudabsorberande

Monitorarm – 2 skärmar

1,595.00 kr ex. moms
Monitorarm för två skärmar för för skärmar mellan 14-32 tum. Max belastning 8 kg per skärm. Ställbar på flera olika sätt för en ergonomisk arbetsplats.

Kontorsprodukter

Här har vi samlat alla våra kontorsprodukter som passar utmärkt till våra höj- och sänkbara skrivbord. Du finner alltifrån ergonomiska ståmattor till monitorarmar allt för att få en sån ergonomisk och stilren arbetsplats som möjligt.

Vi har produkter för den mer kräsna kontoristen men även även flera budgetalternativ så här finns något alla kontor. Alla våra kontorsprodukter håller en hög kvalitet och är lagerprodukter för snabb leverans.

Köpguide Kontorsprodukter

Kontorsprodukter är ett måste för att hålla ett kontor organiserat och effektivt. När du ska köpa kontorsprodukter är det viktigt att du först tänker igenom dina behov. Du bör överväga vilka produkter du behöver, vilka som är mest användbara för din verksamhet och vilka som passar bäst in i ditt kontorsmiljö. Banquet.se är det bästa stället att köpa kontorsprodukter. De har ett brett utbud av produkter som passar alla typer av kontor. Deras produkter är högkvalitativa, prisvärda och kommer att hålla länge. De har också ett stort utbud av olika stilar, färger och storlekar så att du kan hitta det som passar just ditt kontor. De har även ett brett utbud av tillbehör som kan hjälpa dig att göra ditt kontor så effektivt och funktionellt som möjligt.

Att handla kontorsprodukter från Banquet.se innebär att du får tillgång till ett brett utbud av produkter, kvalitet och ett prisvärt alternativ. De har också ett utmärkt kundservice som alltid är redo att hjälpa dig. Så om du letar efter kontorsprodukter som är högkvalitativa, prisvärda och som kommer att hålla länge, är Banquet.se det bästa stället att handla.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.