Visar alla 2 resultat

Litet fällbart konferensbord Examen

1,175.00 kr1,495.00 kr ex. moms
Examen är ett litet enkelt bord för en person som även är enkelt att ställa upp och fälla ihop. Bordsställningen i stål finns i flera olika färger såsom krom, silvergrått eller svart. Bordsskivan finns i flera olika laminat såsom vitt, björk, ek eller bok. Storlek 70 x 60 cm

Konferensbord Kongress Style

1,375.00 kr1,845.00 kr ex. moms
Kongress Style är ett fällbart konferensbord som har ett stort användningsområde, konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i flera olika utförande.

Fällbara skrivbord

Söker ni fällbara skrivbord? Vi har flera olika modeller på det vi kallar fällbara utbildningsbord eller konferensbord. Vårt minsta bord Examen har plast för en person medans de övriga borden går att sitta två personer vid varje bord. Alla våra fällbara skrivbord är enkla att fälla ihop och ställa upp och är framtagna för offentlig miljö med stora krav på hållfasthet och slitstyrka. Alla våra bord finns med olika alternativ vad färg på skivan de större borden såsom till exempel storsäljaren Kongress Style finns även i olika storlekar. Att tänka på vid val av stativ är om detta skall vara centrerat under bordet eller snedställt beroende på hur man tänker att sittningen skall ske vid bordet.

Som tillbehör till våra fällbara skrivbord så har vi även transportvagnar som underlättar både vid transport och förvaring då borden inte ska användas.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!