Visar alla 3 resultat

Stora runda bordsskivor

1,205.00 kr2,135.00 kr ex. moms
Stora runda bordsskivor i laminat passar perfekt till festen eller i matsalen på restaurangen. Bygg ihop ditt egna unika bord. *Bild är endast för att visa. Stativ ingår inte. Stora runda bordsskivor går endast beställa i parti om 4st.

Rund bordsskiva

465.00 kr555.00 kr ex. moms
Rund bordsskiva för utomhusbruk. Tåligt laminat med UV skydd gör att denna bordsskiva är ypperlig för utomhusbruk. Lägsta orderantal 4st

Fyrkantiga bordsskivor

435.00 kr860.00 kr ex. moms
Fyrkantiga bordsskivor finns i många utföranden och storlekar och fungerar utmärkt till nya bord eller utbytesskivor. Alternativt skräddarsy din egen form och storlek! *Bild endast för visa. Stativ ingår inte.

Bordsskivor

Banquets bordsskivor har många olika former, storlekar, färger och material vilket gör stora möjligheter att tillverka skivor som passar just dina behov. Vi samarbetar med de ledande leverantörerna inom skivtillverkning. I huvudsak tillverkar vi skivor av två olika material.

DIREKTLAMINAT

Skivan är belagd med melaminimregnerat dekorpapper på en spånplatta eller MDF skiva, vilket ger ett mycket tåligt ytskikt, finns i oändligt många olika färger och trästrukturer.

KOMPAKTLAMINAT

Skivan med kompaktlaminat består av hårt sammanpressade pappersark. Dessa bordskivor går bra att använda både inomhus och utomhus, eftersom skivan är mycket tålig. Skivan finns i oändligt många färger och trästrukturer.

KANTLISTER PÅ BORDSKIVOR

Kantlister på våra bordskivor kan givetvis fås i samma färg som ytan på bordsskivan men det finns även många andra färger och strukturer, vilket kan ge en skiva ett helt annat utseende.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!