Visar alla 4 resultat

Trappa till scen

2,595.00 kr ex. moms
Denna trappa funkar perfekt till den fällbara scenen. Perfekt när du behöver kliva upp på scenen. Enkel att flytta runt beroende på vad som passar bäst i lokalen. Halkfri matta.

Kjol till scen

575.00 kr625.00 kr ex. moms
Denna scenkjol passar perfekt till våra fällbara scener och ger snyggare finish då den döljer kablage och dylikt under scenen. Fästs med kardborreband.

Fällbara scener 240 × 188 × 41 cm

12,495.00 kr ex. moms
Fällbara och flyttbara scener för olika typer av evenemang med en mörkgrå halkfri matta. Går att justera till två olika höjder. Enkel att flytta och förvara!

Ramp till scen

5,995.00 kr ex. moms
Perfekt ramp till scen som passar våra fällbara scener. Klädd i grå filtmatta för att undvika halkrisk. Enkelt för rullstolsbundna att äntra scenen.

Fällbara scener

Söker ni fällbara scener? Vid olika event, föreläsningar, konferenser eller utbildningar vill man kanske komma upp lite högre än övriga deltagare, då är våra fällbara scener en mycket bra och omtyckt produkt, den finns i två utbytbara höjder 41 cm eller 61 cm. Scenen är fällbar och är då på hjul föra förvaras på litet utrymme mycket enkel att flytta. Golvet på scenen är tillverkad med en halkfri grå matta. Till scenen finns även ett överdrag (kjol) som gör att man döljer bla sladdar etc. kjolen fästes med ett kardborrband enkelt och smidigt. Ytterligare tillbehör är en trappa upp till scenen alt en ramp, rampen är klädd i grå matta, vilket gör att rullstolsbundna har lätt att ta sig upp på scenen, alt att köra med en transportvagn uppför rampen. Denna scen med alla tillbehör en otroligt praktisk och kan användas i många olika sammanhang.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!