Plastbord

På Banquet har vi ett stort urval av plastbord, både fyrkantiga bord och runda bord. Dessa möbler passar utmärkt för utomhusbruk då plasten är behandlad mot UV-strålning som minskar påverkan av solens strålar. Samtliga plastbord är dessutom fällbara för smidig hantering och förvaring. Borden har ett underrede i metall och är speciellt framtagna för offentlig miljö med stora krav på hållbarhet och slitstyrka. Söker ni ett runt plastbord så kan vi rekommendera vår storsäljare Planet New Classic.

Till flera av våra bord finns det även bordsvagnar som tillbehör för enkel transport och förvaring. Vi lagerför även ett stort antal dukar som passar till våra plastbord då man vill duka till en lite lyxigare miljö.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!

Visar alla 9 resultat

Fällbart plastbord – XL – New classic

940.00 kr1,255.00 kr ex. moms
XL Bord – New classic fällbart bord som kommer i färgen Shark Grey. Bordet är utformat för att bekvämt även kunna sitta på kortsidan. Skivan är gjord i högdensitetspolyeten med UV-skydd vilket gör att bordet fungerar utmärkt utomhus.

Litet fällbart bord Bistro

835.00 kr ex. moms
Bistro är ett litet fällbart bord. Tillverkas helt i plast med stålställning som tål att stå utomhus passar i många olika sammanhang.

Fällbart bord Café Runda

1,255.00 kr ex. moms
Café runda är ett fällbart cafebord som är väldigt populärt på fik och caféer runtom. Tillverkas med plastskiva som tål att stå utomhus. Kan fällas ihop för enkel förvaring.

Fällbart Cafébord XXL90 – New Classic

1,165.00 kr ex. moms
Bordet XXL90 NC fällbart bord är en vidareutveckling av det fällbara bordet XXL90 från tidigare serien The Classic Collection. Hela serien är EN-certifierad och har ersatts med en rad smarta funktioner samt den nya mörkgråa färgen “Shark Grey”.

Fällbart bord Half

895.00 kr970.00 kr ex. moms
Half fällbord i plast som tål att stå utomhus passar i många olika sammanhang. Lätt att fälla ihop och bära med sig. Perfekt för campingturen.

Fällbart plastbord Party

655.00 kr1,075.00 kr ex. moms
Fällbart plastbord Party är en enklare variant av våra plastbord. Bordet är lätt och tåligt och funkar lika bra inomhus som utomhus. Enkelt att montera och rengöra. Bordet lagerhålls i 3 olika storlekar och lämpas för kalas, fester samt olika tillställningar.

Fällbord Worktop New Classic

1,390.00 kr ex. moms
Worktop är ett fällbord har ett stort användningsområde, konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i en storlek men i fyra olika ställbara höjder.  

Plastbord Premium

1,065.00 kr1,380.00 kr ex. moms
Premium fällbart plastbord är passande för lunchrum, fester, utbildning och konferenser.

Bänkset Munich

985.00 kr3,580.00 kr ex. moms
Munich är ett fällbart bänkset bestående av bord och bänkar. Passande både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser.