Ståbord

Söker du ett funktionellt och praktiskt ståbord, så har Banquet ett flertal att välja emellan. Alla våra bord är fällbara för att smidigt kunna förvara då de inte används. Våra fällbara ståbord passar lika bra inom- som utomhus. Samtliga bord är framtagna för offentlig miljö med stora krav på hållbarhet och slitstyrka.

Våra ståbord i plast är UV-behandlade för att minska blekning av solens strålar då de används utomhus. Som tillbehör har vi även ståbordsöverdrag i stretchtyg olika färger. Överdraget dras smidigt över bordet och fästes i benen för ett snyggare bord.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.

 

Visar alla 4 resultat

Ståbord Cocktail 80

985.00 kr ex. moms
Cocktail 80 NC är ett nytt stabilt och fällbart barbord tillverkat av den välkända producenten Zown. Ståbordet ingår i deras serie “the new classic collection”.

Barbord NS Arianne

970.00 kr ex. moms
Detta praktiska fällbara barbord kommer från Ariannetable by NewStorm som fungerar utmärkt i barer eller mässor. Tack vare sin skiva i högdensitetspolyeten och pulverlackerade underrede så klarar bordet hårt slitage. Kolla även på ett snyggt ståbordsöverdrag.    

Ståbord Flip

1,255.00 kr1,420.00 kr ex. moms
Flip är ett fällbart ståbord. Detta bord är lämpligt i miljöer där det är många som vill stå och prata eller mingla. Finns en mängd olika bordsöverdrag i olika färger till detta.

Ståbord Berlin Premium

1,525.00 kr ex. moms
Berlin ståbord är gjort i furu och är ett mycket stabilt bord som även går att använda utomhus. Underredet är pulverlackat i grönt för ökad hållbarhet.