Visar alla 5 resultat

Sky – Barbord med vikbar bordsskiva

1,325.00 kr ex. moms
Sky barbord är ett snyggt och smidigt barbord med många smarta och praktiska funktioner. Barbordet har en slitstark, väderbeständig harts och metallramen är av god kvalitet och kommer ej börja rosta. Sky barbord  är tillverkat av formsprutad, återvunnen polypropen som har förbättrats med UV-hämmare för att motstå blekning vid utomhusbruk. Den snygga mesh- konstruktionen på bordsskivan låter regnet falla rakt igenom för snabb torkning. Du kan dessutom fälla ner bordsskivan för snabb och effektiv förvaring. Det perfekta barbordet på sommarens uteserveringar och vinterns julmingel – smart! MOQ 2 st

Ståbord Cocktail 80

1,165.00 kr ex. moms
Cocktail 80 NC är ett nytt stabilt och fällbart barbord tillverkat av den välkända producenten Zown. Ståbordet ingår i deras serie “the new classic collection”.

Barbord NS Arianne

1,125.00 kr ex. moms
Detta praktiska fällbara barbord kommer från Ariannetable by NewStorm som fungerar utmärkt i barer eller mässor. Tack vare sin skiva i högdensitetspolyeten och pulverlackerade underrede så klarar bordet hårt slitage. Kolla även på ett snyggt ståbordsöverdrag.    

Ståbord Flip

1,725.00 kr1,895.00 kr ex. moms
Flip är ett fällbart ståbord. Detta bord är lämpligt i miljöer där det är många som vill stå och prata eller mingla. Finns en mängd olika bordsöverdrag i olika färger till detta.

Ståbord Berlin Premium

1,795.00 kr ex. moms
Berlin ståbord är gjort i furu och är ett mycket stabilt bord som även går att använda utomhus. Underredet är pulverlackat i grönt för ökad hållbarhet. Berlin ståbord går endast beställa i parti om 4st.

Ståbord

Söker du ett funktionellt och praktiskt ståbord, så har Banquet ett flertal att välja emellan. Alla våra bord är fällbara för att smidigt kunna förvara då de inte används. Våra fällbara ståbord passar lika bra inom- som utomhus. Samtliga bord är framtagna för offentlig miljö med stora krav på hållbarhet och slitstyrka.

Våra ståbord i plast är UV-behandlade för att minska blekning av solens strålar då de används utomhus. Som tillbehör har vi även ståbordsöverdrag i stretchtyg olika färger. Överdraget dras smidigt över bordet och fästes i benen för ett snyggare bord.

Köpguide Ståbord

Vi erbjuder vi ett brett sortiment av ståbord som är perfekta för att skapa en unik och stilren miljö. När du ska köpa ståbord är det viktigt att du funderar på vilken stil du önskar. På Banquet.se hittar du bord i olika färger, material och storlekar, så att du kan hitta ett som passar just dina önskemål. Det är även viktigt att komma ihåg att borden bör vara stabila, så att de inte ska välta när du har gäster. En annan faktor att tänka på när du ska köpa ståbord är att de ska vara lätta att flytta och stapla. På Banquet.se kan du hitta bord som är lätta att flytta och stapla, så att du inte behöver oroa dig för att de ska ta upp för mycket plats. Det finns många fördelar med att köpa bord från Banquet.se. Först och främst erbjuder vi ett brett sortiment av ståbord som är perfekta för att skapa en unik och stilren miljö. Dessutom har vi ett kunnigt och hjälpsamt kundtjänst som alltid står redo att hjälpa dig. Vi erbjuder även snabba leveranser och bra priser, så att du kan få dina ståbord till ett bra pris.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.