Bordsstativ

På Banquet har ett stort urval av olika bordsstativ där du själv kan välja vilken bordsskiva du vill använda. Vi har flera olika varianter på höj- och sänkbara stativ i vår serie Up&Down samt enklare stativ med allt ifrån stativ till cafébord till stativ för lite högre bord, krysstativ, pelarstativ, ståbordsstativ, dubbelstativ etc. Flera av stativen finns dessutom i olika färger för att just passa in i er miljö. Samtliga stativ är framtagna speciellt för offentlig miljö med stora krav på slitstyrka och hållbarhet.

Som tillbehör finner du även an mängd olika transportvagnar för att enkelt kunna flytta och förvara dina bord då de inte används.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.

Visar alla 8 resultat

Höj & sänkbart stativ Up & Down, vev

2,155.00 kr ex. moms
Höj & sänkbart stativ Up & Down, vev för kontoret eller hemmet. Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Höj sänkbart stativ 2 motorer Up & Down

3,235.00 kr ex. moms
Höj sänkbart stativ för Up & Down är ett motordrivet stativ med två motorer för kontoret eller hemmet. Köp till en skräddarsydd bordskiva! Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Bordsstativ Krysstativ Small (72cm hög) – Studio

580.00 kr805.00 kr ex. moms
Krysstativ Small från serien Studio passar till många olika bordsskivor, både runda och kvadratiska. Stativ är tillverkat i hållbart svart pulverlackerat stål alternativt polerat rostfritt.

Höj sänkbart stativ 1 motor, Up & Down

2,920.00 kr ex. moms
Höj sänkbart stativ för Up & Down är ett motordrivet stativ med en motor för kontoret eller hemmet. Köp till en skräddarsydd bordskiva! Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Pelarstativ dubbel – Studio

1,075.00 kr ex. moms
Pelarstativ Dubbel från serien Studio passar till många olika bordsskivor. Stativ är tillverkat i hållbart svart pulverlackerat stål. Går att kombinera så att längden på bordet passar just er miljö!

Pelarstativ High – Studio

1,300.00 kr ex. moms
Pelarstativ High från serien Studio passar till många olika bordsskivor, både runda och kvadratiska. Stativ är tillverkat i hållbart svart pulverlackerat stål

Bordsstativ Large – Studio

1,300.00 kr ex. moms
Pelarstativ Large är ett bordsstativ från serien Studio passar till många olika bordsskivor, både runda och kvadratiska. Stativ är tillverkat i hållbart svart pulverlackerat stål

Bordsstativ Small – Studio

850.00 kr ex. moms
Pelarstativ Small från serien Studio passar till många olika bordsskivor, både runda och kvadratiska. Stativ är tillverkat i hållbart svart pulverlackerat stål