Visar 1–12 av 27 resultat

Höj & sänkbara stativ med vev – ECO

1,810.00 kr ex. moms
Höj & sänkbara stativ med vev - ECO är ett stilrent och prisvärt höjdjusterbart bordsstativ med vev. På Eco stativet ändras positionen enkelt med hjälp av veven så att användaren kan arbeta i både sittande och stående ställning. Up & Down Eco passar lika bra till kontoret som till hemmakontoret. Bordsstativet är enkelt att montera och lagerhålls i tre olika kulörer.

Höj & sänkbara stativ med 1 motor – Easy

2,255.00 kr ex. moms
Höj & sänkbara stativ med 1 motor - Easy är ett snyggt och prisvärt höjdjusterbart bordsstativ med 1 motor. Easy stativet manövreras smidigt mellan olika positioner så att användaren kan arbeta i både sittande och stående ställning. Up & Down Easy passar lika bra till kontoret som till hemmakontoret. Bordsstativet är enkelt att montera och lagerhålls i tre olika kulörer i dagsläget.

Kryss stativ 65 cm – 48 cm hög

805.00 kr1,065.00 kr ex. moms
Kryss stativ 65 cm - 48 cm hög från Studio serien är ett bordsstativ med kryss-fot som kan användas för dom flesta typer av bordsskivor. Bordsstativet kan byggas ut med möjligheten att skapa exempelvis konferensbord, matbord och mötesbord.

Kryss stativ 50 cm – 48 cm hög

730.00 kr990.00 kr ex. moms
Kryss stativ 50 cm - 48 cm hög från Studio serien är ett bordsstativ med kryss-fot 50×48 cm som kan användas för dom flesta typer av bordsskivor. Bordsstativet kan byggas ut med möjligheten att skapa exempelvis konferensbord, matbord och mötesbord.

Pelarstativ Ø45 cm – 48 cm hög

720.00 kr765.00 kr ex. moms
Pelarstativ Ø45 cm - 48 cm hög till cafébord. Pelarstativet från Studio serien är ett bordsstativ med rund fot som kan användas för dom flesta typer av bordsskivor. Pelarstativet kan byggas på med flera stativ för att kunna bära större bordsskivor.

Pelarstativ Ø54 cm – 48 cm hög

860.00 kr925.00 kr ex. moms
Pelarstativ Ø54 cm - 48 cm hög till bordsskivor. Pelarstativet från Studio serien är ett bordsstativ med rund fot som kan användas för dom flesta typer av bordsskivor. Pelarstativet kan byggas på med flera stativ för att kunna bära större bordsskivor.

Kryss stativ 65 cm – 108 cm hög

860.00 kr1,140.00 kr ex. moms
Kryss stativ 65 cm - 108 cm hög från Studio serien är ett bordsstativ med kryss-fot som kan användas för dom flesta typer av bordsskivor. Bordsstativet kan byggas ut med möjligheten att skapa exempelvis konferensbord, matbord och mötesbord.

Kryss stativ 65 cm – 72 cm hög

750.00 kr1,065.00 kr ex. moms
Kryss stativ 65 cm - 72 cm hög från Studio serien är ett bordsstativ med kryss-fot som kan användas för dom flesta typer av bordsskivor. Bordsstativet kan byggas ut med möjligheten att skapa exempelvis konferensbord, matbord och mötesbord.

Kryss stativ 50 cm – 108 cm hög

765.00 kr1,020.00 kr ex. moms
Kryss stativ 50 cm - 108 cm hög från Studio serien är ett bordsstativ med kryss-fot som kan användas för dom flesta typer av bordsskivor. Bordsstativet kan byggas ut med möjligheten att skapa exempelvis konferensbord, matbord och mötesbord.

Kryss stativ 50 cm – 72 cm hög

730.00 kr ex. moms
Kryss-stativet från Studio serien är ett bordsstativ med kryss-fot som kan användas för dom flesta typer av bordsskivor. Bordsstativet kan byggas ut med möjligheten att skapa exempelvis konferensbord, matbord och mötesbord.

Pelarstativ Ø72 cm – 72 cm hög

1,390.00 kr1,925.00 kr ex. moms
Pelarstativ Ø72 cm - 72 cm hög till bordsskivor. Pelarstativet från Studio serien är ett bordsstativ med rund fot som kan användas för dom flesta typer av bordsskivor. Pelarstativet kan byggas på med flera stativ för att kunna bära större bordsskivor.

Pelarstativ Ø62 cm – 72 cm hög

1,205.00 kr1,495.00 kr ex. moms
Pelarstativ Ø62 cm - 72 cm hög till bordsskivor. Pelarstativet från Studio serien är ett bordsstativ med rund fot som kan användas för dom flesta typer av bordsskivor. Pelarstativet kan byggas på med flera stativ för att kunna bära större bordsskivor.

Bordsstativ

På Banquet har ett stort urval av olika bordsstativ där du själv kan välja vilken bordsskiva du vill använda. Vi har flera olika varianter på höj- och sänkbara stativ i vår serie Up&Down samt enklare stativ med allt ifrån stativ till cafébord till stativ för lite högre bord, krysstativ, pelarstativ, ståbordsstativ, dubbelstativ etc. Flera av stativen finns dessutom i olika färger för att just passa in i er miljö. Samtliga stativ är framtagna speciellt för offentlig miljö med stora krav på slitstyrka och hållbarhet. Söker ni komplette bord som höj och sänkbara skrivbord eller fällbara bord så hittar ni det här.

Som tillbehör finner du även an mängd olika transportvagnar för att enkelt kunna flytta och förvara dina bord då de inte används.

Köpguide Bordsstativ

Vi erbjuder ett brett urval av bordsstativ. Om du letar efter ett bordsställ att använda på kontoret eller hemma, är det viktigt att tänka på ett antal saker. Först och främst bör du se till att bordsstativet du väljer är lämpligt för dina behov. Tänk på storleken på bordet, antalet bord som ska stödjas och huruvida du vill att bordsstativet ska kunna ställas in i höjd. Det är också viktigt att välja ett bordsställ som är stabilt och säkert. När du väl har bestämt vilket bordsställ du ska köpa, är det viktigt att se till att du får ett kvalitetsprodukt.

På Banquet.se erbjuder vi ett brett utbud av bordsstativ, alla tillverkade av högkvalitativa material som kommer att hålla i många år. Vi har också ett stort sortiment av stilar att välja mellan, så att du kan hitta det som passar dina behov bäst. Våra bordsstativ är också konstruerade för att vara användarvänliga. De är lätta att ställa in och använda, och kommer att hålla dina bord stadigt och säkert. Om du letar efter ett bordsställ som kommer att hålla länge och som är användarvänligt, se till att du köper det från Banquet.se.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.