Visar 1–12 av 23 resultat

Vittoria – En stapelbar stol med många valmöjligheter

785.00 kr925.00 kr ex. moms
Vittoria är en stapelbar stol som passar lika bra till offentlig miljö som till hemma miljö. Stolen finns även i andra modeller, med eller utan armstöd, skrivplatta och med tyg.

Artemis – En klassisk och modern stol med armstöd

645.00 kr ex. moms
Designen på Artemis stolen är både modern och klassisk. Målet var att skapa en stapelbar stol med armstöd för både inom- och utomhusbruk. Stolen skulle vara enkel att möblera med och vara av högsta kvalitet. MOQ
  • 4 st vid beställning av kulör som ingår i vårt standardsortiment.
  • 22 st av samma färg vid beställning av kulör som ej ingår i vårt standardsortiment. Vi kan även ordna specialleverans på ca 4 veckor till en annan leveranskostnad.

Sky Pro – En stapelbar fåtölj för alla rum

830.00 kr ex. moms
Sky Pro är en praktisk och bekväm stol/fåtölj med modern design, hållbart anpassad för både inom- och utomhus användning. Sky Pro stolen finns i flera neutrala och trendsäkra färgtoner,  som blir ett snyggt inredningsinslag på uteserveringen. Minsta antal vid beställning: 4st

Svea stapelbar konferensstol

815.00 kr ex. moms
Svea är en smidig, stapelbar stol med hög komfort. Tack vare dessa egenskaper passar den bra till bland annat utbildning, konferens, event och mässa där krav på bekvämlighet och smidighet är hög. Med hjälp av kopplingsbeslag kan du sammankoppla fler stolar snabbt och enkel när du vill ha sammanhängande rader . Du hittar kopplingsbeslag
  • 4 st vid beställning av kulör som ingår i vårt standardsortiment
  • 80 st av samma kulör vid beställning av kulör som ej ingår i vårt standardsortiment.

Alice – En klassisk konferensstol

815.00 kr860.00 kr ex. moms
Alice är en klassisk konferensstol med mjuk sittdyna och bekvämt ryggstöd. Alice konferensstol är stapelbar och smidig att plocka fram vilket gör den utmärk i sammanhang som konferens, utbildning, event och mässa. Vi har kopplingsbeslag i sortimentet som man enkelt fäster på stolen för att kunna sammankoppla med fler stolar.  

Lovisa stolen- En klassisk bröllopsstol

505.00 kr ex. moms
Lovisa är en klassisk, elegant och tidlös stol, som fått sig ett nytt modernt uttryck. Lovisa bröllopsstol är designad för att passa in på olika tillställningar såsom bröllop, dop eller examen. Lovisa stolen kan användas både inomhus och utomhus. Hittat andra produkter till ditt event. 

Maya – En stapelbar stol med karaktär

505.00 kr ex. moms
Maya stolen är en stapelbar och mångsidig stol som passar vid många olika tillfällen. Maya stolen har en elegant, stilfull och tidlös design, den blir ett snyggt och praktiskt inslag på serveringen.  Maya stolen finns i många olika kulörer, de kulörer som ingår i standardsortimentet går i en jordnära ton. Du matchar enkel och snyggt din Maya sol med övriga produkter från vårt sortiment av utemöbler. Mayastolen kan även specialbeställas i ljusblå, tropiskt grön och orange. Stolen passar lika bra att använda ute som inne, och blir på så vis hållbar året om. 4 st vid beställning av kulör som ingår i vårt standardsortiment. 22 st av samma färg vid beställning av kulör som ej ingår i vårt standardsortiment. Vi kan även ordna specialleverans på ca 4 veckor till en annan leveranskostnad.

Tålig stapelbar stol – Ares

555.00 kr ex. moms
Ares stolen är en snygg och praktisk stapelbar stol som passar in i dom flesta sammanhang. Stolen är tålig och anpassad för både inom- och utomhusklimat vilket gör den lätt att möblera med.
Minsta antal vid beställning: 4st

Karmstol Plus

600.00 kr ex. moms
Formgivarna har designat stolen med rena och enkla linjer vilket gör att den passar in i dom flesta rum och blir enkel att möblera med. Plus finns i färger som inkluderar neutrala toner. Stolen kan användas både inomhus och utomhus. Minsta antal vid beställning: 4st

Sofie – Stapelbar stol i björkplywood

630.00 kr675.00 kr ex. moms
Stapelbar konferensstol Sofie är en enkel stol i slitstark björkplywood med låg vikt. Anpassad för större event såsom mässor och konferenser.

Stapelbar konferensstol Sofie

490.00 kr555.00 kr ex. moms
Stapelbar konferensstol Sofie är en enkel tygklädd stol i slitstarkt material och med låg vikt. Anpassad för större event såsom mässor och konferenser.

Stol med armstöd, tygsits och plastrygg – Choice

1,065.00 kr ex. moms
Choice stolen med armstöd är en stapelbar stol som lagerhålls i väldigt många variationer. Här presenterar vi Choice med tygsits, plastrygg och fyrbensstativ. Stolen lagerhåll i 60 varianter.

Stapelbara stolar

På Banquet har vi ett flera olika varianter av stapelbara stolar, både för inom- och utomhus. Vi har stolar med stoppad sits i tyg eller läderimitation med ställning i trä eller metall samt stolar i plast. Alla våra stapelbara stolar är framtagna först och främst för offentlig miljö. Där ställs höga krav på hållbarhet och slitstyrka. Våra stolar finns i en mängd olika färger på sits samt ställning. Allt för att kunna passa in i olika möbleringar. När man vill har en lugnar miljö inomhus så rekommenderar vi en stol med skena istället för vanliga ben, som ger en lägre ljudnivå om golvet är av hårdare material, kolla gärna på vår storsäljare Nice.

Till alla våra stapelbara stolar kan man köpa till transportvagn för enkel transport samt att det tar upp mindre yta vid förvaring då stolarna in används. Många av våra modeller har även stolsöverdrag som man kan komplettera med då man vill ha en lite lyxigare miljö.

Köpguide Stapelbara Stolar

Vi erbjuder ett brett sortiment av stapelbara stolar som passar både inomhus och utomhus. Innan du köper stapelbara stolar bör du först tänka på dina behov och utrymmeskrav. Det är viktigt att välja stolar som passar in i det utrymme som du har att arbeta med. Om du har ett litet utrymme, som en balkong eller en liten trädgård, är det bäst att välja stapelbara stolar som är lätt att lagra och som inte tar upp för mycket plats. Om du har ett större utrymme, som ett kök eller ett vardagsrum, kan du välja stolar som är större och mer komfortabla.

När du har bestämt vilka stolar du vill ha, är det viktigt att kontrollera att de är tillverkade av högkvalitativa material. Det är viktigt att stolarna är tillverkade av material som är lätta att rengöra och som kommer att hålla länge. Banquet.se erbjuder ett brett utbud av stapelbara stolar som passar både inomhus och utomhus. Vi har ett stort sortiment av stolar som är tillverkade av högkvalitativa material som är lätta att rengöra och som kommer att hålla länge. Vi har också stolar som är lätta att lagra och som inte tar upp för mycket plats. Vi har även stolar som är större och mer komfortabla.

Om du letar efter stapelbara stolar som passar både inomhus och utomhus, är Banquet.se ett utmärkt val. Vi har ett brett utbud av stolar som är tillverkade av högkvalitativa material som är lätta att rengöra och som kommer att hålla länge. Vi har också stolar som är lätta att lagra och som inte tar upp för mycket plats. Vi har även stolar som är större och mer komfortabla.

Så oavsett vilka stapelbara stolar du letar efter, kan du vara säker på att du hittar det du behöver hos oss på Banquet.se.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.