Visar alla 2 resultat

Grå Entrematta

645.00 kr830.00 kr ex. moms
En klassisk grå entrematta till entrén är ett perfekt tillbehör för att få en lyxig känsla. Finns i flera storlekar! Komplettera gärna med någon utav våra köstolpar!

Röd Entrematta

645.00 kr830.00 kr ex. moms
En klassisk röd entrematta till entrén är ett perfekt tillbehör för att få en lyxig känsla. Finns i flera storlekar! Komplettera gärna med någon utav våra köstolpar!

Entrémattor

Söker ni entrémattor? Det första kunden möter vid en entré i en lokal är golvet och då är en trevlig entrématta en vacker och enkel lösning. Våra entrémattor är praktiska att torka av sig på, gör att smutsen hålls borta och blir ett fint bemötande. Mattorna finns i 2 storlekar och i svart och rött och mycket slitstarka, med gummerad undersida och passar då även att användas utomhus.

Passar i affärslokalen, restaurangen, café, hotell och andra entréer.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!