Visar 1–12 av 43 resultat

SKY Folding Table Ø60

1,145.00 kr ex. moms
SKY Folding Table Ø60 är ett modernt och smidigt cafébord som fungerar utmärkt för både inomhus och utomhusbruk. Bordet har en vikbar skiva och är designad för att motstå väderpåverkan. SKY Folding Table finns i flera härliga kulörer som passar utmärkt att kombinera med andra produkter från vårt SKY- sortiment. Bordet passar både som matbord på balkongen, trädgården, till restaurang och café.

SKY Table 80

1,495.00 kr ex. moms
SKY Table 80 är ett modernt och robust matbord som blir ett snyggt inslag i många olika typer av miljöer.  Matbordet är designad för att motstå väderpåverkan och passar därför att ha både inomhus och utomhusbruk. SKY Table 80 finns i flera härliga kulörer som passar utmärkt att kombinera med andra produkter från vårt SKY- sortiment. Bordet passar både som matbord på balkongen, trädgården, uteservering till restaurang och café.

SKY Table 70

1,445.00 kr ex. moms
SKY Table 70 är ett modernt och smidigt cafébord som fungerar utmärkt för både inomhus och utomhusbruk. Bordet har en vikbar skiva och är designad för att motstå väderpåverkan. SKY Table 70 finns i flera härliga kulörer som passar utmärkt att kombinera med andra produkter från vårt SKY- sortiment. Bordet passar både som matbord på balkongen, trädgården, till restaurang och café.

Ares 140 – Ett stadigt matbord

1,995.00 kr ex. moms
Ares 140 är ett stadigt matbord i rena linjer och passar bra i många olika miljöer. Bordet passar både som matbord i hemmet såväl som till restaurang och på uteserveringen. Ares 140 bordet är tillverkat av Polypropen som har förstärkts med glasfiber. Matbordet är designad för att motstå väderpåverkan och har avtagbara ben vilket gör det smidigt att transportera och förvara. En snygg stol att matcha Ares 140 med är Artemis stolen . MOQ
  • 1 st vid beställning av kulör som ingår i vårt standardsortiment
  • 10 st/färg vid beställning av kulör som ej ingår i vårt standardsortiment

Höj- sänkbart skrivbord med vev – ECO

2,020.00 kr2,400.00 kr ex. moms
Up & Down ECO är enligt oss det smartaste skrivbordet på marknaden. Alla vill inte ha ett elektriskt justerbart skrivbord. Därför har vi även tillgodosett det behovet genom att erbjuda våra kunder ett höjdjusterbart skrivbord som manövreras manuellt med vev.

Höj- sänkbart skrivbord 1 motor – Easy

2,370.00 kr2,750.00 kr ex. moms
Up & Down EASY är ett av våra skrivbord som drivs med 1 motor. Bordet ingår i serien Up & Down som består av olika höjbara skrivbord som drivs med 1 motor, 2 motorer eller manuellt med vev.

Mötesbord Tellus

2,195.00 kr2,275.00 kr ex. moms
Mötesbord Tellus är ett stilrent bord med fasta ben i T-form i olika storlekar och färger.

Stativ med fasta ben i U-form – Luna U

1,165.00 kr1,495.00 kr ex. moms
Stativ med fasta ben i U-form - Luna U, lagerhålls i 12 olika storlekar med olika färger på stativ. Stativen i Luna serien är snygga, lätta och tillverkade för det moderna kontoret.

Stativ med fasta ben i A-form – Luna

1,265.00 kr1,545.00 kr ex. moms
Stativ med fasta ben i A-form - Luna A, lagerhålls i 12 olika storlekar med olika färger på stativ. Stativen i Luna serien är snygga, lätta och tillverkade för det moderna kontoret.

Skrivbord Luna A

1,695.00 kr2,295.00 kr ex. moms
Skrivbord Luna A är ett stilrent bord med fasta ben i olika storlekar och färger. Stativen går att få i tre olika färger, svart, vit och silvergrå. Bordskiva finns i en mängd olika storlekar och färger

Skrivbord Luna U

1,595.00 kr2,265.00 kr ex. moms
Skrivbord Luna U är ett stilrent bord med fasta ben i olika storlekar och färger. Stativen går att få i tre olika färger, svart, vit och silvergrå. Bordskiva finns i en mängd olika storlekar och färger

Höj och sänkbart skrivbord – Up&Down med maguttag 1 motor

3,780.00 kr3,865.00 kr ex. moms
Up & Down höj- och sänkbart skrivbord med maguttag är ett motordrivet bord för kontoret eller hemmet. Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Bord

Letar ni efter en snygga bord? Här kan ni se hela vårt sortiment. Vi fokuserar på flexibilitet, kvalité och att tillgodose alla typer av behov. Är det något du saknar så tveka inte att ta kontakt med oss! Vare sig det är fällbara, runda eller för utomhus så tycker vi det är viktigt att just din du eller din kund blir 100% nöjd vid köp av bord.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!