gammal bild
esso bild gammal

Välkommen till Banquet.se

Om oss

Konferensbord och stolar med hög kvalité

Banquet har en mångårig erfarenhet från möbelbranschen såväl inom privat som offentlig sektor. Personalen i Banquet har med modersmjölken vuxit upp med gediget möbeltänk. Från farfars tid och NK:s Möbelverkstäder i Nyköping till Åfors Möbelfabrik i Blomstermåla och Ruda med tillverkning av möbler ritade Carl Malmsten, Josef Frank/Svenskt Tenn, Bruno Mattson och andra möbeldesigner fram till Banquet Konferensmöbler AB. Under årens lopp har vi bla deltagit i utformningen/tillverkning av de första ESSO Motorhotellen i Sverige (idag Scandic Hotel) till att idag vara leverantör av konferensbord till Scandic Hotels AB. Se gärna vår referenslista som visar en del av alla projekt vi varit inblandade i.

Banquet har i mer än 30 år sålt fällbara konferensbord och tillbehör. Vår affärsidé genomsyras av hög servicenivå och med leverans av högkvalitativa möbler. Vi sätter alltid miljöaspekterna i focus. Möblerna tillverkas i huvudsak i Småland. Våra produkter kännetecknas av design med hög funktionalitet och stor flexibilitet.

“När vi nu växlar in mot framtiden och tredje generationen tar vid kommer företaget att utvecklas till nu- och framtid. Med vår nya hemsida och ett bredare sortiment för offentlig miljö/konferens/event/restaurang. Vi står för en hög servicenivå och gör allt vi kan för att tillgodose dina önskemål.

Fråga oss om allt, det mesta går att ordna! “

Med vänlig hälsning Banquet Konferens AB