Bänkset

Bänkset är ett enkelt sätt att snabbt kunna skapa en möblering för ett större antal gäster. Alla våra bänkset är mycket stabila och slitstarka för att motstå högt slitage. Vi har både i plast med stålställning samt i trä med stålställning, båda är fällbara för enkel förvaring. Vår serie Berlin är en storsäljare och finns i både Premium och Ekonomi för att kunna passa just era behov. Har du varit på en festival någon gång är chansen stor att du har suttit vid just en sådant bänkset. Både sits och bordskiva är i lackad furu för att kunna användas utomhus.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er !

Visar alla 3 resultat

Bänkset Berlin

1,420.00 kr1,885.00 kr ex. moms
Berlin är ett fällbart bänkset bestående av bord och två bänkar. Tillverkat i lackad furu och passar både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser. Mycket populärt på festivaler. Berlin Bänkset Premium samt Ekonomi i storlek 180 cm är slut i lager och återkommer i vår, detta på grund av den enormt stora efterfrågan under pandemin.

Fällbar Bänk Oktober

805.00 kr ex. moms
Oktober fällbar bänk är enkel att ställa upp och fälla ihop. Oktober passar utmärkt till borden Event och Party. Bänken är anpassad för bruk både inomhus och utomhus.

Bänkset Munich

985.00 kr3,580.00 kr ex. moms
Munich är ett fällbart bänkset bestående av bord och bänkar. Passande både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser.