Visar alla 5 resultat

Sky – Barbord med vikbar bordsskiva

1,325.00 kr ex. moms
Sky barbord är ett snyggt och smidigt barbord med många smarta och praktiska funktioner. Barbordet har en slitstark, väderbeständig harts och metallramen är av god kvalitet och kommer ej börja rosta. Sky barbord  är tillverkat av formsprutad, återvunnen polypropen som har förbättrats med UV-hämmare för att motstå blekning vid utomhusbruk. Den snygga mesh- konstruktionen på bordsskivan låter regnet falla rakt igenom för snabb torkning. Du kan dessutom fälla ner bordsskivan för snabb och effektiv förvaring. Det perfekta barbordet på sommarens uteserveringar och vinterns julmingel – smart! MOQ 2 st

Ståbord Cocktail 80

1,165.00 kr ex. moms
Cocktail 80 NC är ett nytt stabilt och fällbart barbord tillverkat av den välkända producenten Zown. Ståbordet ingår i deras serie “the new classic collection”.

Barbord NS Arianne

1,125.00 kr ex. moms
Detta praktiska fällbara barbord kommer från Ariannetable by NewStorm som fungerar utmärkt i barer eller mässor. Tack vare sin skiva i högdensitetspolyeten och pulverlackerade underrede så klarar bordet hårt slitage. Kolla även på ett snyggt ståbordsöverdrag.    

Ståbord Flip

1,725.00 kr1,895.00 kr ex. moms
Flip är ett fällbart ståbord. Detta bord är lämpligt i miljöer där det är många som vill stå och prata eller mingla. Finns en mängd olika bordsöverdrag i olika färger till detta.

Ståbord Berlin Premium

1,795.00 kr ex. moms
Berlin ståbord är gjort i furu och är ett mycket stabilt bord som även går att använda utomhus. Underredet är pulverlackat i grönt för ökad hållbarhet. Berlin ståbord går endast beställa i parti om 4st.

Barbord 

Söker du ett funktionellt och praktiskt barbord, så har Banquet ett flertal att välja emellan. Alla våra barbord är fällbara för att smidigt kunna förvara då de inte används. Våra bord passar lika bra inom- som utomhus. Samtliga bord är framtagna för offentlig miljö med stora krav på hållbarhet och slitstyrka.  

Våra barbord i plast är UV-behandlade för att minska blekning av solens strålar då de används utomhus. Som tillbehör har vi även barbordsöverdrag i stretchtyg olika färger. Överdraget dras smidigt över bordet och fästes i benen för ett snyggare bord.  

Banquet.se  

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er !