Visar alla 10 resultat

Överdrag till stolsvagnar

555.00 kr ex. moms
Överdrag till stolsvagnar är skräddarsydda överdrag som passar till dom flesta av våra stolsvagnar. Perfekt för att skydda och dölja stolsvagnarna. Finns endast i Svart.

Stolsvagn Big Alex

3,155.00 kr ex. moms
Stolsvagn Big Alex är perfekt för att transportera vår klappstol Big Alex. Tänk på din personal och underlätta deras arbete! Sparar även utrymme vid förvaring.

Stolsvagn Style

2,785.00 kr ex. moms
Stolsvagn Style är perfekt för att transportera vår staplingsbara stol Style. Tänk på din personal och underlätta deras arbete!

Stolsvagn Toronto

3,155.00 kr ex. moms
Stolsvagn Toronto är perfekt för att transportera vår staplingsbara stol Toronto. Tänk på din personal och underlätta deras arbete! Sparar även utrymme vid förvaring.

Stolsvagn Smart

2,880.00 kr ex. moms
Stolsvagn Smart är perfekt för att transportera vår staplingsbara stol Smart. Tänk på din personal och underlätta deras arbete! Sparar även utrymme vid förvaring.

Stolsvagn RX

2,415.00 kr ex. moms
Stolsvagn RX är perfekt för att transportera vår staplingsbara stol RX002. Tänk på din personal och underlätta deras arbete! Sparar även utrymme vid förvaring.  Två av hjulen är fasta och två rörliga för enkel transport.

Stolsvagn Nice

1,855.00 kr ex. moms
Stolsvagn Nice är perfekt för att transportera vår staplingsbara stol Nice. Tänk på din personal och underlätta deras arbete! Sparar även utrymme vid förvaring. Stolarna läggs på varandra.

Stolsvagn Buffalo

2,880.00 kr ex. moms
Stolsvagn Buffalo är perfekt för att transportera vår staplingsbara stol Buffalo. Tänk på din personal och underlätta deras arbete! Sparar även utrymme vid förvaring. Stolarna läggs på varandra, upp till 30 st.

Stolsvagn Ark

2,880.00 kr ex. moms
Stolsvagn Ark är perfekt för att transportera vår staplingsbara stol Ark. Tänk på din personal och underlätta deras arbete! Sparar även utrymme vid förvaring. Stolarna läggs på varandra.

Stolskärra

2,135.00 kr ex. moms
Praktiskt och enkel stolskärra för staplingsbara stolar. Kärran körs enkelt in under en trave med stolar för att undvika tunga lyft för din personal. Passar till våra stolar Class, Style, Inca, Hylte mm. Två gummihjul som göra att kärran kan användas både inomhus och utomhus.

Stolsvagnar

För att både förenkla transport samt spara utrymme vid förvaring av våra stolar så finns det ett flertal stolsvagnar som är speciellt framtagna för att passa våra stolsmodeller, fällbara klappstolar och stapelbara. Samtliga modeller har kullager i hjulen så att vagnen rullar smidigt och kan användas av alla.

Vagnarna är tillverkade i ett underrede av metall för bra stabilitet. Vi har även ett överdrag för att skydda stolarna vid en längre tids förvaring.

Tänk på dina medarbetares ryggar och hälsa!

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!