Visar alla 4 resultat

Stretchtoppar Ståbord

145.00 kr155.00 kr ex. moms
Stretchtoppar till ståbord. Specialsydda för våra runda fällbara ståbord Flip, Event och NS. Lagerförs i färgerna svart och vitt men kan även fås i andra färger vid önskemål. Tveka inte att höra av dig!

Bordsöverdrag

585.00 kr ex. moms
Bordsöverdrag i tåligt stretchmaterial, passande när man vill duka upp till bufféer och andra festliga sammanhang. Finns i två färger, vit och svart.

Ståbordsöverdrag

285.00 kr565.00 kr ex. moms
Ståbordsöverdrag är specialsydda för våra runda fällbord och ger borden ett rejält lyft i utseende, kan även tryckas med en logga för en personligare touch.

Dukar

33.00 kr565.00 kr ex. moms
Dukarna är mycket prisvärda och tillverkade i en hög kvalitet, tål många tvättar.

Dukar och bordsöverdrag

Letar ni efter en duk att lägga på era nya bord? Vi har ett stort utbud av dukar och bordsöverdrag och servetter. Kontakta oss för andra färger ifall du har specifika önskemål. Om du inte vet vilken storlek på duk du behöver så kontakta gärna oss så hjälper vi dig!

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.