Konferensbord (13)

Konferensstolar (23)

Konferensmöbler

Vi på Banquet har över 40 års erfarenhet att leverera konferensmöbler till hotell och konferensanläggningar. Nyckeln till bra konferensmöbler är skalbarhet och flexibilitet. Våra konferensbord och konferensstolar erbjuder just detta. Konferensborden är fällbara och enkla att fälla upp och ner. Vi har olika typer av underrede för att passa just era behov med enklare mekaniska till gasdämpade. Konferensstolar finns som både stapelbara samt fällbara för maximal flexibilitet. För att kunna sitta bekvämt under längre tid har flertalet av våra stolar stoppad tygsits.

För att underlätta hanteringen av både bord och stolar erbjuder vi även transportvagnar. Transportvagnar minimerar även ytan vid förvaring då möblemanget inte används. Till våra konferensstolar finns det även olika typer av stolsöverdrag.

Många av våra bord och stolar har även kopplingsbeslag som tillbehör för att kunna koppla samman möblerna för en stilfull inredning.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.