Visar alla 8 resultat

SKY Folding Table Ø60

1,110.00 kr ex. moms
SKY Folding Table Ø60 är ett modernt och smidigt cafébord som fungerar utmärkt för både inomhus och utomhusbruk. Bordet har en vikbar skiva och är designad för att motstå väderpåverkan. SKY Folding Table finns i flera härliga kulörer som passar utmärkt att kombinera med andra produkter från vårt SKY- sortiment. Bordet passar både som matbord på balkongen, trädgården, till restaurang och café.

Sky – Barbord med vikbar bordsskiva

1,230.00 kr ex. moms
Sky barbord är ett snyggt och smidigt barbord med många smarta och praktiska funktioner. Barbordet har en slitstark, väderbeständig harts och metallramen är av god kvalitet och kommer ej börja rosta. Sky barbord  är tillverkat av formsprutad, återvunnen polypropen som har förbättrats med UV-hämmare för att motstå blekning vid utomhusbruk. Den snygga mesh- konstruktionen på bordsskivan låter regnet falla rakt igenom för snabb torkning. Du kan dessutom fälla ner bordsskivan för snabb och effektiv förvaring. Det perfekta barbordet på sommarens uteserveringar och vinterns julmingel – smart! MOQ 2 st

Fällbart runt plastbord – Planet New Classic

1,645.00 kr3,245.00 kr ex. moms
Planet Bord - New Classic är ett fällbart runt bord som kommer i färgen Shark Grey. Skivan är gjord i högdensitetspolyeten med UV-skydd vilket gör att bordet fungerar utmärkt utomhus. Bordet är EN certifierat med 10 års garanti.

Fällbart bord Café Runda

1,695.00 kr ex. moms
Café runda är ett fällbart cafebord som är väldigt populärt på fik och caféer runtom. Tillverkas med plastskiva som tål att stå utomhus. Kan fällas ihop för enkel förvaring.

Barbord NS Arianne

995.00 kr ex. moms
Detta praktiska fällbara barbord kommer från Ariannetable by NewStorm som fungerar utmärkt i barer eller mässor. Tack vare sin skiva i högdensitetspolyeten och pulverlackerade underrede så klarar bordet hårt slitage. Kolla även på ett snyggt ståbordsöverdrag.    

Ståbord Flip

1,725.00 kr1,895.00 kr ex. moms
Flip är ett fällbart ståbord. Detta bord är lämpligt i miljöer där det är många som vill stå och prata eller mingla. Finns en mängd olika bordsöverdrag i olika färger till detta.

Runt fällbart bord Bankett Style

3,545.00 kr4,145.00 kr ex. moms
Runt fällbart bord Bankett Style finns i tre olika storlekar med fyra olika färger på underrede. Bordet är fällbart men ändå väldigt stabilt för en flexibel miljö. Detta bord är mest lämpad för offentlig miljö! Runt fällbart bord Bankett Style går endast beställa i parti om 4st.

Fällbart runt restaurangbord Bankett

2,095.00 kr2,995.00 kr ex. moms
Bankett fällbart runt restaurangbord är ett bord som passar till många olika tillfällen. Tillsammans med den smidiga vagnen som finns att köpa till så blir det väldigt enkelt att ställa fram och ta bort flera bord. Finns även med en vit ljuddämpande bordsskiva. Fällbart runt restaurangbord Bankett går endast beställa i parti om 4st.

Runda bord

Att sitta kring ett runt bord ger en mer social miljö än ett vanligt fyrkantigt bord. Våra storsäljare Bankett och Bankett Style är dessutom fällbara för enkel hantering och förvaring när borden inte används. För runda bord för utomhusbruk så har vi plastbordet Planet New Classic som även det är fällbart. Alla bord finns i olika storlekar samt att Bankett och Bankett Style även finns med olika laminat.

Vi lagerför att antal olika storlekar och färger på våra laminat men har möjlighet att tillverka kundanpassade skivor avseende både färg och storlek. Som tillbehör till alla våra runda bord så finns det transportvagnar att köpa till för enkel transport och smidigare förvaring. Vi har även bordsdukar som passar till dessa bord.

Köpguide Runda bord

När du köper runda bord ska du tänka på storleken, materialet och stilen. Det bästa sättet att bestämma vilken storlek som är bäst för ditt rum är att mäta utrymmet och sedan jämföra det med bordets storlek. Du bör också välja ett material som passar din stil och dina övriga möbler. Hos Banquet.se erbjuder vi ett brett utbud av runda bord i olika storlekar, material och stilar, så att du kan hitta det som passar just dina behov.

Materialet är också viktigt när du köper runda bord. Vi har bord som är gjorda av trä, metall, glas och plast. Trä är ett populärt material som är lätt att rengöra och som ger ett varmt och inbjudande utseende. Metall är ett starkt material som är lätt att rengöra och som kan hålla i många år. Glas är ett ljust och modern material som är lätt att rengöra och som ger ett luftigt utseende. Plast är ett lätt material som är lätt att rengöra och som kommer i ett brett utbud av färger och stilar. När du väljer stil för ditt runda bord är det viktigt att du väljer något som passar in i rummet.

Hos Banquet.se har vi ett brett utbud av olika stilar, från moderna till traditionella, så att du kan hitta det som passar just dina behov.

Att köpa runda bord från Banquet.se är ett bra val eftersom vi erbjuder ett brett utbud av olika storlekar, material och stilar. Vi har också ett dedikerad kundservice som kan hjälpa dig att hitta det bästa bordet för ditt rum. Vi strävar efter att ge dig den bästa upplevelsen när du köper dina möbler.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!