Eventbord (21)

Eventstolar (33)

Eventmöbler

På Banquet har vi ett stort urval av eventmöbler. Vi lagerför alltifrån stolar och bord som passar såväl inom- som utomhus. Vi har möbler i trä- och stålkonstruktion såväl som plastmöbler allt för ett kunna matcha era behov. Många av våra bord är dessutom fällbara med tillhörande vagnar för enkel transport och förvaring när dessa inte skall användas. Våra stolar är stapelbara eller fällbara för en smidig hantering, även våra stolar finns med stolsvagnar som tillbehör. Behöver ni en lyxigare miljö för era event så finns det även dukar och stolsöverdrag bland våra produkter.

Våra bord för event är enkla att fälla upp och ner samt mycket vikt har lagts för att bespara vikt så att gör det smidigt för personal som ska hantera dessa bord, ett arbete som kan vara ganska tungt om man inte tänker på detta.

Våra stolar för event följer samma linje som våra bord, enkel hantering samt så låg vikt som möjligt.

En storsäljare för olika typer av event är vårt bänkset Berlin som finns i flera olika varianter och storlekar.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!