Visar 1–12 av 24 resultat

Visa kategorier
inca staplingsbar stol cafémöbler restaurangmöbler grön vit svart orange
Close

Stapelbar Plaststol Inca

525.00 kr ex. moms
Inca är en modern och lätthanterlig stapelbar stol. Den är UV-beständig och vattentålig så den är anpassad för utomhusmiljöer. Stolkärra till stapelbara stolar finns i vårt sortiment för enkel transport.
Plaststol Magaluf - Turkos
Close

Plaststol Magaluf

495.00 kr ex. moms
Magaluf är en modern stapelbar stol med en unik design. Den är formgjuten i polypropylen med UV-skydd. SÅ den passar lika bra inomhus som utomhus.
-10%
berlin bänkset fällbart fällbara bord bänk furu festival fest restaurang
Close

Bänkset Berlin

1,285.00 kr1,705.00 kr ex. moms
Berlin är ett fällbart bänkset bestående av bord och två bänkar. Tillverkat i lackad furu och passar både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser. Mycket populärt på festivaler.
Klassisk stapelbar stol RX002 - Svart tygsits i kromat stativ
Close

Klassisk stapelbar stol RX002

540.00 kr730.00 kr ex. moms
RX002 är en klassisk stapelbar stol som enkelt staplas framifrån vilket gör att man inte behöver lyfta så högt. Sits och rygg är i stoppad tyg vilket gör att man sitter bekvämt länge!
nice, stapelbar, konferensstol, grå, svart, krom, silver
Close

Konferensstol Nice

560.00 kr720.00 kr ex. moms
Nice är den stapelbara stolen som är kopplingsbar. Den har låg vikt, trots sin bekvämlighet med stoppning i både rygg och sits. Fötterna är anpassade för att sätta ihop flera stolar.
-10%
buffalo svart fällbar klassisk klappstol vinyl krom
Close

Klappstol Buffalo

230.00 kr265.00 kr ex. moms
Buffalo är en klassisk och lätthanterlig klappstol. Stolsvagn finns tillgänglig i vårt sortiment.
-10%
klappstol fällbar stol big alex brun
Close

Klappstol Big Alex

395.00 kr 355.00 kr ex. moms
Big Alex är en smidig, modern klappstol med god ergonomi och sittkomfort. Stolen lämpar sig utmärkt till mässor, event och föreläsningar. Tillgänglig i 2 färger.
-10%
Barstol Manacor - Barstol
Close

Barstol Manacor

575.00 kr 520.00 kr ex. moms
Manacor är en modern barstol. Designen gör att den passar in i dom flesta miljöer. Mycket populär stol i barmiljö! Med fotpinnen sitter dina kunder bekvämt, länge!
stapelbar konferensstol vit svart grå
Close

Konferensstol Alcudia

415.00 kr465.00 kr ex. moms
Alcudia är en stapelbar konferensstol. Passar utmärkt till skolor, konferenser, utbildning och matsalen. Kan beställas monterad eller omonterad. Levereras i fyrpack. Observera att minimum beställning på monterade Alcudia stolar är 20st.
-10%
grå fällbar klappstol tygsits krom
Close

Fällstol Ark

379.00 kr 340.00 kr ex. moms
Ark är en fällbar klappstol med en skön stoppad sitt- och ryggdyna. Stolen är kopplingsbar och lämpar sig utmärkt till föreläsningar och event. Tillhörande stolsvagn finns tillgänglig i vårt sortimentet.

Tygklädd stapelbar stol med fyrbensstativ – Choice

780.00 kr ex. moms
Choice med tygklädsel är en stapelbar stol som går att få i 48 olika varianter med färger på rygg, sits samt stativ. Passar utmärkt som en konferensstol tack vare den klädda sitsen.
-10%
fällbar bänk oktober
Close

Fällbar Bänk Oktober

785.00 kr 705.00 kr ex. moms
Oktober fällbar bänk är enkel att ställa upp och fälla ihop. Oktober passar utmärkt till borden Event och Party. Bänken är anpassad för bruk både inomhus och utomhus.

Restaurangstolar 

Våra restaurangstolar är speciellt framtagna för offentlig miljö. Det innebär att de har hög tålighet mot slitage samt att de är enkla att förvara eller möblera om med. Vi har varianter som är stapelbara eller fällbaraFör enkel förvaring och transport finns det även tillhörande stolsvagnar att köpa till flertalet av våra modeller.  

Vårt sortiment av restaurangstolar

Vi har stolar i olika material, välj mellan sitsar i bland annat tyg eller läderimitation och ställningar i stål eller aluminium. Utöver stolar med stoppad sits finns formgjutna varianter i trä eller plast. Modellerna i plast är behandlade med UV-skydd för att motstå solstrålar utan att blekas i färgen och fungerar därför även att ha utomhus. 

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!