Visar alla 9 resultat

Stolsdyna till den stapelbara Lovisa stolen

135.00 kr ex. moms
En bekväm stolsdyna som gör sig bra vid bröllop, bjudningar, event och andra typer av evenemang där deltagarna skall sitta en längre stund. Passar perfekt till den stapelbara Lovisa stolen.  

Vit Monitorarm – 2 skärmar

1,595.00 kr ex. moms
Vit monitorarm för att kunna bära 2 displayskärmar med en total max. belastning på 8 kg. Monitorarmarna fungerar bra till skärmar som är 14-32 tum

Vit monitorarm – 1 skärm

1,225.00 kr ex. moms
En vit monitorarm som kan bära 1 displayskärm. Monitorarmen passar till skärm som är 14-32 tum. Max belastning 8kg!

Startset skrivbord

565.00 kr ex. moms
Startset skrivbord är ett startkit med allt som behövs till skrivbordet vid verksamhetens start eller vid utbyggnad av fler arbetsplatser. Startsetet innehåller hålslag, häftapparat och andra användbara skrivbordsprodukter. Alla produkter i startkitet är i snygg svart design och håller hög kvalitet. Startsetet levereras i en specialdesignad låda med bärhandtag.

Bordsskärm Silencio- Premium

1,425.00 kr1,825.00 kr ex. moms
Bordsskärm Silencio - Premium är ett utmärkt sätt att skärma av ditt skrivbord mot både insyn samt att bordsskärmen är ljudabsorberande

Bordsskärm Silencio – Basic

745.00 kr1,025.00 kr ex. moms
Bordsskärm Silencio - Basic är ett utmärkt sätt att skärma av ditt skrivbord mot både insyn samt att bordsskärmen är ljudabsorberande

Ståmatta

825.00 kr ex. moms
Ergonomisk ståmatta i mörkgrå färg med hål för enkel upphängning. Ståmattan är ett väldigt bekvämt tillval till dom som använder höj- och sänkbara skrivbord.

Klädställning Z

2,295.00 kr ex. moms
Klädvagn Z är en klassisk fristående klädhängare för olika event. Rullar stabilt och rymmer mycket kläder. Hjulen går att låsa!

Extrahylla till bord Top Shelf New Classic

1,095.00 kr ex. moms
Top-Shelf är en perfekt extrahylla när man vill göra ett buffebord. Hyllan är tillverkad i vit plast som tål att stå utomhus och ställningen är grå pulverlackad stål.

Övriga produkter

Här kan ni hitta våra övriga produkter. Allt från klädvagnar till fällbara scener med tillbehör till fällbara bänkset för festivaler eller liknande. Ska ni ha fest eller event så har vi det mesta för att göra det till en succé!

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!