Övriga produkter

Här kan ni hitta våra övriga produkter. Allt från klädvagnar till fällbara scener med tillbehör till fällbara bänkset för festivaler eller liknande. Ska ni ha fest eller event så har vi det mesta för att göra det till en succé!

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!

Visar alla 5 resultat

Bordsskärm Silencio – Basic

580.00 kr760.00 kr ex. moms
Bordsskärm Silencio - Basic är ett utmärkt sätt att skärma av ditt skrivbord mot både insyn samt att bordsskärmen är ljudabsorberande

Extrahylla till bord Top Shelf New Classic

895.00 kr ex. moms
Top-Shelf är en perfekt extrahylla när man vill göra ett buffebord. Hyllan är tillverkad i vit plast som tål att stå utomhus och ställningen är grå pulverlackad stål.

Bordsskärm Silencio- Premium

1,120.00 kr1,420.00 kr ex. moms
Bordsskärm Silencio - Premium är ett utmärkt sätt att skärma av ditt skrivbord mot både insyn samt att bordsskärmen är ljudabsorberande

Ståmatta

700.00 kr ex. moms
Ergonomisk ståmatta i mörkgrå färg med hål för enkel upphängning. Ståmattan är ett väldigt bekvämt tillval till dom som använder höj- och sänkbara skrivbord.

Klädställning Z

1,795.00 kr ex. moms
Klädvagn Z är en klassisk fristående klädhängare för olika event. Rullar stabilt och rymmer mycket kläder. Hjulen går att låsa!