Visar alla 5 resultat

Höj & sänkbara stativ med vev – ECO

1,810.00 kr ex. moms
Höj & sänkbara stativ med vev - ECO är ett stilrent och prisvärt höjdjusterbart bordsstativ med vev. På Eco stativet ändras positionen enkelt med hjälp av veven så att användaren kan arbeta i både sittande och stående ställning. Up & Down Eco passar lika bra till kontoret som till hemmakontoret. Bordsstativet är enkelt att montera och lagerhålls i tre olika kulörer.

Höj & sänkbara stativ med 1 motor – Easy

2,255.00 kr ex. moms
Höj & sänkbara stativ med 1 motor - Easy är ett snyggt och prisvärt höjdjusterbart bordsstativ med 1 motor. Easy stativet manövreras smidigt mellan olika positioner så att användaren kan arbeta i både sittande och stående ställning. Up & Down Easy passar lika bra till kontoret som till hemmakontoret. Bordsstativet är enkelt att montera och lagerhålls i tre olika kulörer i dagsläget.

Höj sänkbart stativ 1 motor, Up & Down

3,020.00 kr ex. moms
Höj sänkbart stativ för Up & Down är ett motordrivet stativ med en motor för kontoret eller hemmet. Köp till en skräddarsydd bordskiva! Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Höj & sänkbart stativ Up & Down, vev

2,225.00 kr ex. moms
Höj & sänkbart stativ Up & Down, vev för kontoret eller hemmet. Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Höj sänkbart stativ 2 motorer Up & Down

3,345.00 kr ex. moms
Höj sänkbart stativ för Up & Down är ett motordrivet stativ med två motorer för kontoret eller hemmet. Köp till en skräddarsydd bordskiva! Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Höj och sänkbara stativ

Att kunna stå och arbeta vid sin arbetsplats vare sig det är på kontoret eller hemmakontoret har på senare år blivit väldigt uppskattat. En bra ergonomisk arbetsplats skall vara anpassad efter sin egen längd och vara varierad det vill säga att man ska både kunna stå och sitta bekvämt vid sitt skrivbord. Vi har tre olika stativ för att åstadkomma just detta. Vårt finaste stativ kommer med två elmotorer för att kunna lyfta tyngre skrivbord, detta stativ är även det med störst slaglängd som betyder hur högt respektive lågt stativet kan vara. Vi har en ett stativ med en motor där slaglängden är lite kortare, båda stativen har fyra olika minnespositioner för att enkelt kunna byta arbetsställning. Vårt enklaste höj- och sänkbara stativ kommer med vev, där handtaget kan tas bort då det inte används.

Alla tre alternativen finns även som kompletta skrivbord med våra standardskivor. Kolla även in våra kompletta paket med för kontoret eller hemmakontoret.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.