Visar 1–12 av 14 resultat

Mötesbord Tellus

2,875.00 kr2,965.00 kr ex. moms
Mötesbord Tellus är ett stilrent bord med fasta ben i T-form i olika storlekar och färger.

Skrivbord Luna A

1,845.00 kr2,495.00 kr ex. moms
Skrivbord Luna A är ett stilrent bord med fasta ben i olika storlekar och färger. Stativen går att få i tre olika färger, svart, vit och silvergrå. Bordskiva finns i en mängd olika storlekar och färger

Skrivbord Luna U

1,745.00 kr2,445.00 kr ex. moms
Skrivbord Luna U är ett stilrent bord med fasta ben i olika storlekar och färger. Stativen går att få i tre olika färger, svart, vit och silvergrå. Bordskiva finns i en mängd olika storlekar och färger

Konferensbord Bolero Premium

Bolero Premium fällbord är ett bord med många användningsområden såsom konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i 2 olika storlekar KB 125 och KB 127. För beställning av Bolero så begär offert. Minsta antal vid beställning är 10 st.

Konferensbord Banquet Premium

Banquet Premium konferensbord är ett stabilt fällbart bord med väl genomtänkt konstruktion. Benstativet fälls upp med gasfjäder, man lyfter upp spärren och sedan fäller man ner stativet. För beställning av Banquet Premium. Be om offert.

Frontpanel till konferensbord

605.00 kr645.00 kr ex. moms
Frontpanel till konferensbord gör ditt bord lite snyggare och avskärmat för benen.

Rundade hörnskivor till konferensbord

895.00 kr945.00 kr ex. moms
Rundade hörnskivor till konferensbord är för att skapa flexibla kombinationer. Detta ger en möjlighet till att göra långbord, u-formade och vinkelbord.

Ändskivor till konferensbord

1,095.00 kr1,645.00 kr ex. moms
Ändskivor till konferensbord är en praktisk skiva för att koppla på Kongress bordet och därigenom skapa ett stort konferensbord.

Extrahylla till bord Top Shelf New Classic

1,095.00 kr ex. moms
Top-Shelf är en perfekt extrahylla när man vill göra ett buffebord. Hyllan är tillverkad i vit plast som tål att stå utomhus och ställningen är grå pulverlackad stål.

Litet fällbart konferensbord Examen

1,175.00 kr1,495.00 kr ex. moms
Examen är ett litet enkelt bord för en person som även är enkelt att ställa upp och fälla ihop. Bordsställningen i stål finns i flera olika färger såsom krom, silvergrått eller svart. Bordsskivan finns i flera olika laminat såsom vitt, björk, ek eller bok. Storlek 70 x 60 cm

Runt fällbart bord Bankett Style

3,545.00 kr4,145.00 kr ex. moms
Runt fällbart bord Bankett Style finns i tre olika storlekar med fyra olika färger på underrede. Bordet är fällbart men ändå väldigt stabilt för en flexibel miljö. Detta bord är mest lämpad för offentlig miljö! Runt fällbart bord Bankett Style går endast beställa i parti om 4st.

Fällbart runt restaurangbord Bankett

2,225.00 kr3,195.00 kr ex. moms
Bankett fällbart runt restaurangbord är ett bord som passar till många olika tillfällen. Tillsammans med den smidiga vagnen som finns att köpa till så blir det väldigt enkelt att ställa fram och ta bort flera bord. Finns även med en vit ljuddämpande bordsskiva. Fällbart runt restaurangbord Bankett går endast beställa i parti om 4st.

Konferensbord

Vi på Banquet har över 30 års erfarenhet att leverera konferensbord till hotell och konferensanläggningar. Nyckeln till bra konferensbord är skalbarhet och flexibilitet. Våra konferensbord och konferensstolar erbjuder just detta. Konferensborden är fällbara och enkla att fälla upp och ner. Vi har olika typer av underrede för att passa just era behov med enklare mekaniska till gasdämpade. Stolarna finns som både stapelbara konferensstolar samt fällbara konferensstolar för maximal flexibilitet. Vi har även stora möjligheter till kundanpassade skivor till våra konferensbord där varianterna är i det närmaste oändliga avseende färg och storlek på skiva.

Vi har olika typer av transportvagnar till våra bord för att underlätta vid transport samt förvaring. Många av våra bord och stolar har även kopplingsbeslag som tillbehör för att kunna koppla samman möblerna till en stilfull inredning. Vi är leverantör till några av nordens största hotellkedjor för deras konferensverksamhet.

Köpguide Konferensbord

Konferensbord är ett utmärkt val för att få ett professionellt utseende till ett kontor eller ett mötesrum. När du ska köpa ett konferensbord är det viktigt att tänka på storlek, design och funktion. Storlek: Först och främst måste du välja rätt storlek för att passa dina behov. Tänk på hur mycket plats du har och hur många personer som kommer att sitta runt bordet. Design: Designen är viktig för att passa in i inredningen. Det är viktigt att välja en design som kommer att passa in i rummet och som kommer att passa er stil. Funktion: Det är viktigt att välja ett bord som har alla de funktioner som du behöver. Du kan till exempel välja ett bord med inbyggda datorer, skrivbord, förvaring eller andra funktioner.

Om du letar efter ett konferensbord som uppfyller alla dessa krav är Banquet.se det bästa stället att leta. Banquet.se har ett stort utbud av konferensbord som passar alla olika behov. De har också ett brett utbud av storlekar, material och design som passar alla olika stilar. De har också ett brett utbud av funktioner som gör det möjligt att anpassa bordet till dina specifika behov. Banquet.se erbjuder också bra priser och snabb leverans, så att du kan få det bord du behöver så snabbt som möjligt.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.