Visar 1–12 av 17 resultat

Visa kategorier
-10%
fällbart runt bord vit, runda bord, runt bord
Close

Runt fällbart bord Bankett Style

2,605.00 kr3,145.00 kr ex. moms
Runt fällbart bord Bankett Style finns i tre olika storlekar med fyra olika färger på underrede. Bordet är fällbart men ändå väldigt stabilt för en flexibel miljö. Detta bord är mest lämpad för offentlig miljö!
-10%
fällbart bord ek
Close

Konferensbord Dinner Style

1,210.00 kr1,930.00 kr ex. moms
Dinner Style ett fällbart konferensbord som har ett stort användningsområde, konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i flera olika utförande.
-10%
fällbart bord vit svart bok ek björk krom laminat
Close

Litet fällbart konferensbord Examen

900.00 kr1,030.00 kr ex. moms
Examen är ett litet enkelt bord för en person som även är enkelt att ställa upp och fälla ihop. Bordsställningen i stål finns i flera olika färger såsom krom, silvergrått eller svart. Bordsskivan finns i flera olika laminat såsom vitt, björk, ek eller bok. Storlek 70 x 60 cm
-10%
konferensbord, fällbart konferensbord, fällbara konferensbord
Close

Fällbart Konferensbord Dinner Style Ram

1,300.00 kr1,975.00 kr ex. moms
Dinner Style Ram är ett fällbart konferensbord som har ett stort användningsområde, konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i flera olika utförande.
-10%
konferensbord, fällbart konferensbord, fällbara konferensbord
Close

Fällbart Konferensbord Kongress Style Ram

1,255.00 kr1,480.00 kr ex. moms
Kongress Style Ram är ett fällbart konferensbord med stålben som passar utmärkt till utbildningar, lunchrum, restauranger och konferenser.  
-10%
fällbart runt restaurangbord vit, runda bord, runt bord
Close

Fällbart runt restaurangbord Bankett

1,615.00 kr2,335.00 kr ex. moms
Bankett fällbart runt restaurangbord är ett bord som passar till många olika tillfällen. Tillsammans med den smidiga vagnen som finns att köpa till så blir det väldigt enkelt att ställa fram och ta bort flera bord. Finns även med en vit ljuddämpande bordsskiva.

Skrivbord Luna U

1,165.00 kr1,615.00 kr ex. moms
Skrivbord Luna U är ett stilrent bord med fasta ben i olika storlekar och färger. Stativen går att få i tre olika färger, svart, vit och silvergrå. Bordskiva finns i en mängd olika storlekar och färger
-10%
Rundade hörnskivor till konferensbord - Tabell
Close

Rundade hörnskivor till konferensbord

715.00 kr760.00 kr ex. moms
Rundade hörnskivor till konferensbord är för att skapa flexibla kombinationer. Detta ger en möjlighet till att göra långbord, u-formade och vinkelbord.
-10%
Benförlängare - Tabell
Close

Benförlängare

510.00 kr 460.00 kr ex. moms
Benförlängare till Gastro bord. Bra när du behöver en högre höjd på bordet. Kanske en enkel bardisk eller liknande.
-10%
hylla till fällbord
Close

Extrahylla till bord Top Shelf New Classic

975.00 kr 880.00 kr ex. moms
Top-Shelf är en perfekt extrahylla när man vill göra ett buffebord. Hyllan är tillverkad i vit plast som tål att stå utomhus och ställningen är grå pulverlackad stål.
-10%
Close

Skrivbord Luna A

1,330.00 kr1,795.00 kr ex. moms
Skrivbord Luna A är ett stilrent bord med fasta ben i olika storlekar och färger. Stativen går att få i tre olika färger, svart, vit och silvergrå. Bordskiva finns i en mängd olika storlekar och färger
Konferensbord Maxi Premium
Close

Konferensbord Maxi Premium

Maxi bordet finns i 2 olika storlekar S8 och S12. Bordet passar utmärkt till restauranger, cafe, konferens, lunchrum, matsal.

Konferensbord

Vi på Banquet har över 30 års erfarenhet att leverera konferensbord till hotell och konferensanläggningar. Nyckeln till bra konferensbord är skalbarhet och flexibilitet. Våra konferensbord och konferensstolar erbjuder just detta. Konferensborden är fällbara och enkla att fälla upp och ner. Vi har olika typer av underrede för att passa just era behov med enklare mekaniska till gasdämpade. Stolarna finns som både stapelbara konferensstolar samt fällbara konferensstolar för maximal flexibilitet. Vi har även stora möjligheter till kundanpassade skivor till våra konferensbord där varianterna är i det närmaste oändliga avseende färg och storlek på skiva.

Vi har olika typer av transportvagnar till våra bord för att underlätta vid transport samt förvaring. Många av våra bord och stolar har även kopplingsbeslag som tillbehör för att kunna koppla samman möblerna till en stilfull inredning. Vi är leverantör till några av nordens största hotellkedjor för deras konferensverksamhet.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.