Visar 1–12 av 18 resultat

Runt fällbart bord Bankett Style

3,345.00 kr3,955.00 kr ex. moms
Runt fällbart bord Bankett Style finns i tre olika storlekar med fyra olika färger på underrede. Bordet är fällbart men ändå väldigt stabilt för en flexibel miljö. Detta bord är mest lämpad för offentlig miljö! Runt fällbart bord Bankett Style går endast beställa i parti om 4st.

Konferensbord Dinner Style

1,445.00 kr2,275.00 kr ex. moms
Dinner Style ett fällbart konferensbord som har ett stort användningsområde, konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i flera olika utförande.

Litet fällbart konferensbord Examen

1,125.00 kr1,355.00 kr ex. moms
Examen är ett litet enkelt bord för en person som även är enkelt att ställa upp och fälla ihop. Bordsställningen i stål finns i flera olika färger såsom krom, silvergrått eller svart. Bordsskivan finns i flera olika laminat såsom vitt, björk, ek eller bok. Storlek 70 x 60 cm

Fällbart Konferensbord Kongress Style Ram

1,445.00 kr1,695.00 kr ex. moms
Kongress Style Ram är ett fällbart konferensbord med stålben som passar utmärkt till utbildningar, lunchrum, restauranger och konferenser.  

Skrivbord Luna A

1,695.00 kr2,295.00 kr ex. moms
Skrivbord Luna A är ett stilrent bord med fasta ben i olika storlekar och färger. Stativen går att få i tre olika färger, svart, vit och silvergrå. Bordskiva finns i en mängd olika storlekar och färger

Fällbart Konferensbord Dinner Style Ram

1,625.00 kr2,345.00 kr ex. moms
Alla stativ förutom färgerna krom + vit är tillfälligt slut i lager och beräknas åter i mitten av oktober. Dinner Style Ram är ett fällbart konferensbord som har ett stort användningsområde, konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i flera olika utförande.

Fällbart runt restaurangbord Bankett

2,075.00 kr3,175.00 kr ex. moms
Bankett fällbart runt restaurangbord är ett bord som passar till många olika tillfällen. Tillsammans med den smidiga vagnen som finns att köpa till så blir det väldigt enkelt att ställa fram och ta bort flera bord. Finns även med en vit ljuddämpande bordsskiva. Fällbart runt restaurangbord Bankett går endast beställa i parti om 4st.

Konferensbord Kongress Style

1,325.00 kr1,725.00 kr ex. moms
Kongress Style är ett fällbart konferensbord som har ett stort användningsområde, konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i flera olika utförande.

Skrivbord Luna U

1,595.00 kr2,265.00 kr ex. moms
Skrivbord Luna U är ett stilrent bord med fasta ben i olika storlekar och färger. Stativen går att få i tre olika färger, svart, vit och silvergrå. Bordskiva finns i en mängd olika storlekar och färger

Benförlängare

255.00 kr ex. moms
Benförlängare till Gastro bord. Bra när du behöver en högre höjd på bordet. Kanske en enkel bardisk eller liknande.

Rundade hörnskivor till konferensbord

875.00 kr925.00 kr ex. moms
Rundade hörnskivor till konferensbord är för att skapa flexibla kombinationer. Detta ger en möjlighet till att göra långbord, u-formade och vinkelbord.

Extrahylla till bord Top Shelf New Classic

1,095.00 kr ex. moms
Top-Shelf är en perfekt extrahylla när man vill göra ett buffebord. Hyllan är tillverkad i vit plast som tål att stå utomhus och ställningen är grå pulverlackad stål.

Konferensbord

Vi på Banquet har över 30 års erfarenhet att leverera konferensbord till hotell och konferensanläggningar. Nyckeln till bra konferensbord är skalbarhet och flexibilitet. Våra konferensbord och konferensstolar erbjuder just detta. Konferensborden är fällbara och enkla att fälla upp och ner. Vi har olika typer av underrede för att passa just era behov med enklare mekaniska till gasdämpade. Stolarna finns som både stapelbara konferensstolar samt fällbara konferensstolar för maximal flexibilitet. Vi har även stora möjligheter till kundanpassade skivor till våra konferensbord där varianterna är i det närmaste oändliga avseende färg och storlek på skiva.

Vi har olika typer av transportvagnar till våra bord för att underlätta vid transport samt förvaring. Många av våra bord och stolar har även kopplingsbeslag som tillbehör för att kunna koppla samman möblerna till en stilfull inredning. Vi är leverantör till några av nordens största hotellkedjor för deras konferensverksamhet.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.