Visar alla 4 resultat

Klappstol Big Alex

495.00 kr ex. moms
Big Alex är en smidig, modern klappstol med god ergonomi och sittkomfort. Stolen lämpar sig utmärkt till mässor, event och föreläsningar. Tillgänglig i 2 färger.

Fällstol Smart

295.00 kr ex. moms
Smart är en kopplingsbar klappstol. Den är enkel och lätt vilket gör den perfekt när du behöver många extra sittplatser.

Fällbar stol Norman

675.00 kr ex. moms
Norman är en enkel fällbar klappstol. Sitsen är gjuten i form som gör den extra bekväm. Passar såväl inomhus som utomhus.

Fällstol Ark

595.00 kr ex. moms
Ark är en fällbar klappstol med en skön stoppad sitt- och ryggdyna. Stolen är kopplingsbar och lämpar sig utmärkt till föreläsningar och event. Tillhörande stolsvagn finns tillgänglig i vårt sortimentet.

Klappstolar

En klappstol är smidiga stolar för miljöer som behöver vara flexibla. Möjligheten att enkelt fälla ihop stolen och förvara på liten yta när den inte används ger stora möjligheter att kunna utöka eller minska antalet sittplatser efter behov. Klappstolar i stoppad sits är väldigt populärt till konferensmiljöer medan klappstolar i plast funkar utmärkt till tillfälliga möbleringar utomhus.

Till samtliga stolar finns det smidiga stolsvagnar att köpa till som tillbehör. Dessa underlättar inte bara transport utan minimerar även ytan vid förvaring då stolarna inte används. För en lite lyxigare miljö så finns det även en stor mängd olika stolsöverdrag som passar våra modeller. Samtliga modeller är speciellt framtagna för att passa i offentlig miljö med stora krav på slitstyrka och enkelhet då man fäller upp och ihop stolen.

Köpguide Klappstolar

Vi erbjuder ett brett utbud av klappstolar som passar alla typer av hem och inredningsstilar. Om du är ute efter klappstolar är Banquet.se det bästa stället att leta. Vi erbjuder ett brett utbud av olika stilar och färger, så att du kan hitta den perfekta stilen för ditt hem. När du väljer en klappstol är det viktigt att tänka på storleken, materialet och komforten. Storleken är viktig eftersom du vill att stolarna ska passa in i ditt rum. Materialet är viktigt för att säkerställa att stolarna kommer att vara bekväma och hålla länge. Komforten är också viktig eftersom du vill att stolarna ska vara bekväma att sitta på.

Hos Banquet.se har vi ett stort utbud av klappstolar som passar alla typer av hem och inredningsstilar. Vi har ett brett sortiment av stolar i olika storlekar, material och komfort. Vi har också ett stort urval av färger och mönster att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta stilen för ditt hem. Vi har också konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser, så att du kan få dina stolar så snabbt som möjligt.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er !