Inspiration, Möbler i sortimentet

Säsong för utomhusmöbler

Utomhusmöbler

Nu är det hög tid att göra i ordning på uteplatsen och uteserveringen.
Vi hälsar maj månad välkommen och börjar planera inför sommarsäsongen
– med utomhusmöbler.

När solen skiner på oss finns det inget bättre sätt att avnjuta mat, dryck och trevligt sällskap tillsammans utomhus.
Se till att skapa den där fina sommarkänslan åt dina gäster, vänner eller kollegor med rätt utomhusmöbler där många får plats.
Vårt fällbara bänkset Berlin är ett uppskattat och tidlöst möbelset för uteserveringen. 
Med två fällbara bänkar och ett fällbord i lackad furu, kan du snabbt och enkelt fälla upp möblerna när gästerna kommer.

utomhusmöbler

Om du söker ny inspiration till uteplatsen eller uteserveringen, är bänkar med tillhörande bord ett snyggt och bra tips. Fler får plats än med stolar, och vill du maxa myset kan du lägga till en dyna och en pläd.
Matcha ditt bänkset med ljusslingor och ett svalkande parasoll, så har du skapat en mötesplats som kan avnjutas under många soliga timmar till sent in på kvällen.

Berlin bänkset har en kär familjemedlem som heter Berlin ståbord – för de som hellre vill mingla runt än sitta och umgås.
Ett hjärtligt tips är att kombinera alternativen av bord och låta dina gäster välja.

Hitta fler fällbara möbler och fällbord för ute/inomhusbruk

 

 

Utomhusmöbler med fler användningsområden 

Berlin bänkset och ståbord är två återkommande favoriter på många festivaler och evenemang runt om i Sverige. För många är de mer kända som ölbänkar.
Och det är nog ingen slump att just dessa bänkset blivit så populära bland arrangörer och besökare. De är enkla att fälla upp, många får plats och de är tillverkade i hållbara material för utomhusbruk. Kanske har du någon gång suttit vid det på ett evenemang eller kanske en festival? Vilket inte bara gör det till ett bord med bänkar utan även underbara i minnen i samband med det. Utomhusmöbler som ger ett glatt humör och festivalkänsla helt enkelt! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *