Inspiration, Nyheter

Säsong för utomhusmöbler

Säsong för utomhusmöbler

Nu är det hög tid att göra i ordning på uteplatsen och uteserveringen. Vi hälsar maj månad välkommen och börjar planera inför sommarsäsongen
– med utomhusmöbler.
När solen skiner och grönskan slår ut sin sköna prakt, finns det kanske inget bättre sätt att avnjuta mat, dryck och trevligt sällskap tillsammans än utomhus.

Se till att skapa den där fina sommarkänslan åt dina gäster, vänner eller kollegor med rätt utomhusmöbler där många får plats.

berlin bänkset fällbart fällbara bord bänk furu festival fest restaurang

Få plats med många gäster 

Om du söker ny inspiration till uteplatsen eller uteserveringen, är bänkar med tillhörande bord ett snyggt och smart tips. Fler får plats än med stolar, och vill du maxa myset kan du lägga till en dyna och en pläd.
Matcha ditt bänkset med ljusslingor och ett svalkande parasoll, så har du skapat en mötesplats som kan avnjutas under många soliga timmar till sent in på kvällen.

Vårt fällbara bänkset Berlin är ett uppskattat och tidlöst möbelset för uteserveringen. 
Med två fällbara bänkar och ett fällbord i lackad furu, kan du snabbt och enkelt fälla upp möblerna när gästerna kommer.

Berlin bänkset har en kär familjemedlem som heter Berlin ståbord – för de som hellre vill mingla runt än sitta och umgås.
Ett hjärtligt tips är att kombinera alternativen av bord och låta dina gäster välja. 

 

Utomhusmöbler med fler användningsområden

Berlin bänkset och ståbord är två återkommande favoriter på många festivaler och evenemang runt om i Sverige. Vilket inte bara gör det till ett bord i mängden, utan även en upplevelse som skapar underbara i minnen. För många är de mer kända som ölbänkar. Det är nog ingen slump att just dessa bänkset blivit så populära bland arrangörer och besökare. De är enkla att fälla upp, många personer får plats, och de är tillverkade i hållbara material för utomhusbruk. Kanske har du någon gång suttit vid ett bänkset på ett evenemang eller kanske en festival?
Utomhusmöbler med många användningsområden, som garanterat kommer att ge er möjlighet till trevliga stunder tillsammans – många skratt och en god festivalkänsla helt enkelt!
Hitta fler fällbara möbler och fällbord för ute/inomhusbruk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *