Arbetsmiljö, Inspiration

Tid för konferens och givande möten

Månader fullbokade med konferenser?

Årets mest konferensintensiva månader brukar äga rum under perioden augusti – november.
Många företag vänder då blicken mot konferensanläggningar, kursgårdar och hotell för att boka in konferens och möten, samt få hjälp med att åstadkomma lyckade och minnesvärda tillställningar.

Har ni fullt upp med att arrangera olika företagsevent och har månader fullbokade med stora arrangemang?

Som ni säkert redan vet, olika typer av evenemang kräver olika typer av förberedelser och genomförande. Det primära och gemensamma brukar dock ligga på att tillgodose kundens önskemål och erbjuda de bästa förutsättningar som finns.
Oavsett vad evenemanget omfattar, är det en god idé att se till att ni är väl förberedda med ytor, rum och rätt möbler för att matcha förväntningarna när det är dags för kunderna att samlas.
Vi tror att ni är proffs på att anordna en oförglömlig konferens med givande upplevelser åt era kunder. Men låt oss guida er genom att dela med oss utav våra erfarenheter och kunskaper, om vilka typer av möbler ni ska välja och vad ni ska tänka på när ni planerar era konferensrum.

Vad ska man tänka på när man väljer konferensmöbler?

Som konferensanläggning finns det vissa önskemål att ta hänsyn till i val av möbler till konferensrummet.
Det första och kanske viktigaste att ta hänsyn till, ur en arbetsmiljösynvinkel är hur pass flexibla möblerna är. Inför en bokad konferens  ska vara enkelt för alla medarbetare att plocka fram, fälla upp och möblera om efter kundens önskemål.

Välplanerade rum för kreativa möten

När ni planerar era rum på anläggningen är det ett flertal faktorer att ta hänsyn till för att locka fram det bästa ur varje deltagare och ge plats för stora visioner och nyskapande idéer.

Inredningen av rummets färgtoner, materialval och utformning, kanske ni redan har en vision och känsla för hur det ska se ut och upplevas.  Detsamma gäller andra egenskaper i rummet som ljudmiljö, teknik, tillgänglighet m.m.
Många anlitar och tar hjälp av erfarna inredare och inredningsarkitekter när det är dags att göra om, göra nytt eller byta inriktning.
Genom att välja rätt möbler till era mötesrum, kan ni skapa flexibla rum som enkelt och snabbt möter de behov som kan uppstå under en konferens.
Vi vet att nyckeln till bra konferensmöbler är skalbarhet och flexibilitet. Därför erbjuder alla konferensmöbler i vårt sortiment det.

konferensbord

Flexibla konferensmöbler är nyckeln.

Alla våra konferensbord är proffs i detta anseende och har olika typer av underrede för att passa just era behov med enklare mekaniska till gasdämpade.
Konferensrummet måste ju självklart se inbjudande och attraktivt ut för besökaren. Detta kan du åstadkomma genom att se till att hålla det uppdaterad med inredning och färgval.
Våra konferensbord kommer i moderna utföranden med många valmöjligheter. Vill du skräddasy dina design ytterligare har vi 3 konferensbord i vår kategori premium produkter. Här går det att anpassa ditt bord helt och hållet efter dina och inredarens önskemål och smak.
Vi vill att alla våra bord ska vara hållbara, därför har vi sett till att de är tillverkade i god kvalitet och som är lätta att underhålla. På så sätt kommer ni kunna använda era bord i många år framöver.

Likaså ska konferensstolar vara enkla att plocka fram och sedan stapla på varandra när de behöver plockas undan. Här är det bra att tänka på stolens vikt, då det snabbt blir många lyft och förflyttningar för personalen.
En egenskap som kunden ofta efterfrågar är komfort. Konferensstolen ska vara bekväm att sitta på under längre stunder genom hela konferensen.
Många av våra konferensstolar är både lätta att stapla eller fälla ihop. Men samtidigt håller de hög komfort tack vara mjuk sitts och ryggstöd.

För att underlätta hanteringen av både bord och stolar kan det vara smart att investera i transportvagnar. Transportvagnar minimerar även ytan vid förvaring då möblemanget inte används. Ni kommer enkelt kunna möblera runt i rummen, skala upp och ner samt tömma rummet på möbler om dett ska användas till någon annan aktivitet. Väljer du flexibla konferensmöbler skapar du rum som blir både funktionella och ytsmarta. Det flexibla konferensrummet helt enkelt!

konferensbord konferensstol

Här hittar du hela vårt breda sortiment med konferensmöbler.

Back to list

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *