Visar alla 4 resultat

Höj sänkbart stativ 2 motorer Up & Down

3,595.00 kr ex. moms
Höj sänkbart stativ för Up & Down är ett motordrivet stativ med två motorer för kontoret eller hemmet. Köp till en skräddarsydd bordskiva! Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Höj & sänkbart stativ Up & Down, vev

2,395.00 kr ex. moms
Höj & sänkbart stativ Up & Down, vev för kontoret eller hemmet. Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Höj & sänkbara stativ med 1 motor – Easy

2,375.00 kr ex. moms
Höj & sänkbara stativ med 1 motor - Easy är ett snyggt och prisvärt höjdjusterbart bordsstativ med 1 motor. Easy stativet manövreras smidigt mellan olika positioner så att användaren kan arbeta i både sittande och stående ställning. Up & Down Easy passar lika bra till kontoret som till hemmakontoret. Bordsstativet är enkelt att montera och lagerhålls i tre olika kulörer i dagsläget.

Höj & sänkbara stativ med vev – ECO

1,945.00 kr ex. moms
Höj & sänkbara stativ med vev - ECO är ett stilrent och prisvärt höjdjusterbart bordsstativ med vev. På Eco stativet ändras positionen enkelt med hjälp av veven så att användaren kan arbeta i både sittande och stående ställning. Up & Down Eco passar lika bra till kontoret som till hemmakontoret. Bordsstativet är enkelt att montera och lagerhålls i tre olika kulörer.

Bordsstativ