Kontorsstolar

På Banquet har vi flera olika modeller av kontorsstolar eller arbetsstolar. Viktigt för kontorsstolar är att de är anpassningsbara i rygg och höjd för att passa olika behov samt slitstarka. Våra toppmodeller har en slitstyrka på 100,000 martindales (ett mått på tygets slitstyrka, där minst 30,000 rekommenderas för offentlig miljö). Vi har även lite enklare modeller i svart mesh i ryggen och en sits i svart tyg där slitstyrka på 50,000 martindales.

För en annorlunda sittupplevelse kolla in vår ergonomiska stol Upis1, som inbjuder till en sittställning med bättre kroppshållning.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!

 

Visar alla 10 resultat

Fällbar Stol Toronto

535.00 kr ex. moms
Toronto är en fällbar stol i tyg. Denna stol är ergonomiskt anpassad vilket gör att du kan sitta många timmar utan att bli trött. Enkel att fälla ihop för transport eller förvaring. En favorit hos oss!

Arbetsstol Upis1

1,345.00 kr ex. moms
Arbetsstol Upis1 är en pall som är höj- och sänkbar och ett annorlunda alternativ till den klassiska arbetsstolen. Den är ergonomiskt anpassad och passar i många olika miljöer. En balanserande funktion ger bra hållning.

Kontorsstol Möte

2,425.00 kr ex. moms
Kontorsstol Möte passar både för kontoret eller hemmakontoret. Fungerar även alldeles utmärkt i en konferensmiljö där man behöver sitta bra under en längre tid.

Kontorsstol Direktören

1,525.00 kr1,745.00 kr ex. moms
Vår prisvärda kontorsstol Direktören finns att få med eller utan armstöd med svart mesh (tyg) i ryggen. Kontorsstol Direktören är utrustad med ett höjdjusterbart ländryggstöd för optimal sittställning.

Kontorsstol Nantes

1,075.00 kr1,380.00 kr ex. moms
Kontorsstol Nantes är en stol som passar lika bra till hemmakontoret som till kontorslandskapet. Kontorsstolen finns både med och utan armstöd.

Kontorsstol Styrelse

3,595.00 kr3,865.00 kr ex. moms
Kontorsstol Styrelse är en stol i vårt premiumsegment som passar för både kontoret, mötesrummet eller hemmet.

Kontorsstol Lyon

2,425.00 kr ex. moms
Kontorsstol Lyon är en prisvärd och bekväm kontorsstol för kontoret eller hemmajobbaren.

Ståmatta

700.00 kr ex. moms
Ergonomisk ståmatta i mörkgrå färg med hål för enkel upphängning. Ståmattan är ett väldigt bekvämt tillval till dom som använder höj- och sänkbara skrivbord.

Ergonomisk Kontorsstol PUREis3

6,745.00 kr ex. moms
PUREis3 är en flexibel ergonomisk kontorsstol designad för aktiva användare. Den är av absolut högsta kvalité och har det där lilla extra. Kontorsstolen lagerhålls i svart eller vit mesh med svart tygsits med 100,000 martindales

Kontorsstol EVERYis1

4,765.00 kr5,125.00 kr ex. moms
EVERYis1 Kontorsstol är en modern och snygg kontorsstol. Stolen lagerhålls i två varianter (svart tyg och svart mesh).