Visar 1–12 av 16 resultat

Balansboll EASY – 3 storlekar

975.00 kr1,145.00 kr ex. moms
Balansboll EASY är en ergonomisk, mångsidig och stilsäker balansboll. Den stärker musklerna i mellankroppen, ryggen och benen samt hjälper till att stärka och utveckla en god kroppshållning. Den aktiva bollen hjälper till att förhindra statisk spänning i ryggen samt minska ryggsmärtor. Balansboll EASY är en har flera användningsområden. Förutom att sitta på den, kan bollen även användas som hjälpmedel vid muskelträning och stretching samt vid balansträning. Upptäck fler av våra kontorsstolar till skrivbord.

Sittpuff EASY

1,795.00 kr ex. moms
Sittpuff EASY är en smidig och aktiv sittmöbel i en modern och enkel design, som passar in i många olika miljöer. Den är ergonomisk och har en rund bas som hjälper till att aktivera ett flertal muskler inklusive benen, när du sitter på den. Sittpuff EASY har blivit en populär och uppskattad möbel i sociala ytor på arbetsplatser, skolor och förskolor. Genom att möblera med flera puffar skapar du sittgrupper som bjuder in till samtal och umgänge. Sittpuffen är tillverkad i slitstarkt tyg med mjuk och behaglig stoppning. Tack vare de mjuka och ljuddämpande inslagen kan möbeln hjälpa till att bidra till en behaglig ljudmiljö i rummet. Det slitstarka tyget blir dessutom ett tacksamt och praktiskt inslag om du ska använda dem i skolmiljö. Sittpuff EASY är som namnet antyder, smidig och lätt. Tack vare puffens anpassliga design kan du enkelt flytta runt den i rummet och använda den där den passar bäst – lätt och enkelt!

Triangel Easy balanspall

2,795.00 kr ex. moms
Triangle Easy är en ergonomisk balanspall som aktiverar kroppens muskler och håller dig i rörelse under arbetsdagen vid skrivbordet. Balanspallen har en genomtänkt design och väl konstruerat konvext ben, som gör att du sitter stadigt och tryggt på den ergonomiska sitsen. Tack vare den robusta gummisulan med bra grepp som sitter under balanspallen, glider den inte runt på golvet. Du sitter bra, säkert och stadigt under hela dagen och kan koncentrera dig på arbetet samtidigt som du aktiverar kroppen. Vi har många olika skrivbord och andra kontorsmöbler, att matcha din balanspall med.  

Aktiv balanspall

1,945.00 kr ex. moms
Aktiv balanspall är ett smart val för dig som spenderar många timmar vid skrivbordet. Balanspallen bidrar till en ergonomisk och aktiv sittställning som både ökar blodcirkulationen och stärker musklerna.  Fördelen med ett aktivt sittande är att risken för värk minskar betydligt i jämförelse med att sitta statiskt under en längre period. Vill du aktivera dig ytterligare under arbetsdagen finns det många fördelare med att stå en stund vid skrivbordet. Vi har många smarta höj och sänkbara skrivbord i sortimentet. Up & Down ECO är enligt oss det smartaste skrivbordet på marknaden.

Kontorsstol Marseille

4,595.00 kr ex. moms
Kontorsstol Marseille är en högkvalitativ stol med goda ergonomiska egenskaper. Kontorsstolen passar självklart lika bra till hemmakontoret som på kontoret. Ryggstödet är höjdjusterbart med bekväm vaddering för extra stöd. Stödet för ländryggen är framtaget för att garantera extra bekvämlighet för användaren.

Kontorsstol Montpellier

3,695.00 kr ex. moms
Montpellier är en bekväm kontorsstol som passar in på alla kontor. Denna kontorsstol passar även utmärkt till hemmakontoret. Kontorsstolen har en justerbar rygg som är låsbar i 7 olika lägen.

Kontorsstol Nantes

1,545.00 kr1,975.00 kr ex. moms
Kontorsstol Nantes är en stol som passar lika bra till hemmakontoret som till kontorslandskapet. Kontorsstolen finns både med och utan armstöd.

Kontorsstol Styrelse

5,195.00 kr5,795.00 kr ex. moms
Kontorsstol Styrelse är en stol i vårt premiumsegment som passar för både kontoret, mötesrummet eller hemmet.

Kontorsstol Möte

3,295.00 kr ex. moms
Kontorsstol Möte passar både för kontoret eller hemmakontoret. Fungerar även alldeles utmärkt i en konferensmiljö där man behöver sitta bra under en längre tid.

Kontorsstol Direktören

2,185.00 kr2,580.00 kr ex. moms
Vår prisvärda kontorsstol Direktören finns att få med eller utan armstöd med svart mesh (tyg) i ryggen. Kontorsstol Direktören är utrustad med ett höjdjusterbart ländryggstöd för optimal sittställning.

Kontorsstol Lyon

3,595.00 kr ex. moms
Kontorsstol Lyon är en prisvärd och bekväm kontorsstol för kontoret eller hemmajobbaren.

Ståmatta

825.00 kr ex. moms
Ergonomisk ståmatta i mörkgrå färg med hål för enkel upphängning. Ståmattan är ett väldigt bekvämt tillval till dom som använder höj- och sänkbara skrivbord.

Kontorsstolar

Vårt utbud av kontorsstolar och arbetsstolar är designade med tanke på både komfort och hållbarhet. Vi förstår att det kan ta hårt på din kropp att spendera timmar i en stol, varför våra stolar är anpassningsbara och justerbara för att passa dina individuella behov. Från justerbara höjder till anpassningsbara ryggstöd, våra stolar är byggda för att hjälpa dig att arbeta bekvämt och effektivt.

Vi tar även våra kontorsstolars hållbarhet på allvar. Våra toppmodeller har ett martindale-betyg på 100 000 (ett mått på ett tygs hållbarhet, med minst 30 000 rekommenderat för offentliga miljöer), vilket säkerställer att de tål slitaget vid daglig användning på ett hektiskt kontor. För de som letar efter ett mer prisvärt alternativ erbjuder vi även stolar med 50 000 martindale-betyg, som vår svarta ryggstol i mesh med en svart tygsits.

Vi erbjuder även ergonomiska stolar som vår Upis1-modell, som är designad för att främja en hälsosammare sittställning, minska stress på ryggraden och förbättra din allmänna komfort och välbefinnande.

Oavsett om du inrättar ett nytt kontor eller helt enkelt behöver uppdatera dina sittplatser, kan du lita på att Banquet tillhandahåller det bästa inom kontorsstolar och arbetsstolar. Förbättra din hållning, öka din produktivitet och minska risken för skador – allt samtidigt som du njuter av komforten och hållbarheten hos våra stolar.

Köpguide Kontorsstolar

Kontorsstolar är ett viktigt inslag i ett väl inredning kontor. De är ofta den största investeringen i ett kontorsmöblemang och det är viktigt att välja rätt stol för att passa dina behov. När du väljer en kontorsstol finns det vissa saker som du bör ta hänsyn till.

Först och främst bör du överväga stolens stil och komfort. Det är viktigt att stolens design är anpassad till dina behov och att den är bekväm att sitta i. Det är också viktigt att stolens stil passar in i ditt kontorsmöblemang. Du bör också överväga stolens ergonomiska funktioner. Det är viktigt att stolens design är anpassad till din kroppstyp och att den har funktioner som hjälper till att stödja ryggen och hålla dig bekväm. Det är också viktigt att stolens höjd och lutning är justerbara så att du kan justera den efter dina behov.

När du väljer en kontorsstol är det också viktigt att du kontrollerar materialet som den är tillverkad av. Det är viktigt att stolens material är hållbart och att det är lätt att rengöra. Hos Banquet.se erbjuder vi ett brett utbud av kontorsstolar som uppfyller alla dina krav. Vi har stolar som är designade för att passa in i alla typer av kontorsmiljöer samt stolar som är ergonomiskt utformade för att ge den bästa stöd och komfort. Vi har också stolar som är tillverkade av hållbara material som är lätta att rengöra.

Vi erbjuder också alltid konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet på produkterna. Vi är övertygade om att du kommer att hitta den perfekta kontorsstolen för dina behov hos oss på Banquet.se.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!