Visar 1–12 av 22 resultat

SKY Folding Table Ø60

1,110.00 kr ex. moms
SKY Folding Table Ø60 är ett modernt och smidigt cafébord som fungerar utmärkt för både inomhus och utomhusbruk. Bordet har en vikbar skiva och är designad för att motstå väderpåverkan. SKY Folding Table finns i flera härliga kulörer som passar utmärkt att kombinera med andra produkter från vårt SKY- sortiment. Bordet passar både som matbord på balkongen, trädgården, till restaurang och café.

Fällbart plastbord Party

725.00 kr1,095.00 kr ex. moms
Fällbart plastbord Party är en enklare variant av våra plastbord. Bordet är lätt och tåligt och funkar lika bra inomhus som utomhus. Enkelt att montera och rengöra. Bordet lagerhålls i 3 olika storlekar och lämpas för kalas, fester samt olika tillställningar.

Fällbart Cafébord XXL90 – New Classic

1,345.00 kr ex. moms
Bordet XXL90 NC fällbart bord är en vidareutveckling av det fällbara bordet XXL90 från tidigare serien The Classic Collection. Hela serien är EN-certifierad och har ersatts med en rad smarta funktioner samt den nya mörkgråa färgen “Shark Grey”.

Ståbord Cocktail 80

995.00 kr ex. moms
Cocktail 80 NC är ett nytt stabilt och fällbart barbord tillverkat av den välkända producenten Zown. Ståbordet ingår i deras serie “the new classic collection”.

Fällbart runt plastbord – Planet New Classic

1,645.00 kr3,245.00 kr ex. moms
Planet Bord - New Classic är ett fällbart runt bord som kommer i färgen Shark Grey. Skivan är gjord i högdensitetspolyeten med UV-skydd vilket gör att bordet fungerar utmärkt utomhus. Bordet är EN certifierat med 10 års garanti.

Fällbart plastbord – XL – New classic

1,095.00 kr1,345.00 kr ex. moms
XL Bord – New classic fällbart bord som kommer i färgen Shark Grey. Bordet är utformat för att bekvämt även kunna sitta på kortsidan. Skivan är gjord i högdensitetspolyeten med UV-skydd vilket gör att bordet fungerar utmärkt utomhus.

Bänkset Munich

1,145.00 kr3,995.00 kr ex. moms
Munich är ett fällbart bänkset bestående av bord och bänkar. Passande både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser.

Konferensbord Bolero Premium

Bolero Premium fällbord är ett bord med många användningsområden såsom konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i 2 olika storlekar KB 125 och KB 127. För beställning av Bolero så begär offert. Minsta antal vid beställning är 10 st.

Fällbart bord Starko

1,375.00 kr1,995.00 kr ex. moms
Starko stabilt fällbart bord passande för lunchrum, fester, utbildning och konferenser. Benen fälls in under bordet för enkel förvaring. Detta är som namnet säger ett tåligt bord som tål höga vikter utan att påverka designen.

Fällbart bord Café Runda

1,695.00 kr ex. moms
Café runda är ett fällbart cafebord som är väldigt populärt på fik och caféer runtom. Tillverkas med plastskiva som tål att stå utomhus. Kan fällas ihop för enkel förvaring.

Bänkset Berlin

2,955.00 kr3,195.00 kr ex. moms
Berlin är ett fällbart bänkset bestående av bord och två bänkar. Tillverkat i lackad furu och passar både utomhus och inomhus där man behöver många sittplatser. Mycket populärt på festivaler. Berlin fällbara bänkset går endast beställa i parti om 4st. Alla bänkset kommer åter in i lager i slutet av maj.

Litet fällbart bord Bistro

925.00 kr ex. moms
Bistro är ett litet fällbart bord. Tillverkas helt i plast med stålställning som tål att stå utomhus passar i många olika sammanhang.

Fällbara bord

Söker ni fällbara bord eller skrivbord? Här finner ni vårt sortiment av hopfällbara bord och skrivbord. Antingen om ni behöver konferensbord eller fällbart bord till event. De här är lätta och flexibla och till flera av dem finns bordsvagnar för enkla. Det finns flera olika varianter beroende på era önskemål. Vi har allt från slitstarka plastbord som är perfekta för utomhusmiljö till moderna snygga fällbord till konferensanläggningen.

Fällborden har hög kvalité är enkla att fälla upp och ner och tål tuffa tag, vilket är viktigt när det plockas fram och tillbaka. Vi erbjuder en mängd olika färger/laminat som standard men hittar du inte det du söker så kontakta gärna oss. Vi kan vid större behov skräddarsy just dina fällbara bord som du vill. Kolla gärna in våra Stapelbara Stolar eller varför inte Klappstolar för total flexibilitet. Vi har även bordsdukar som passar de flesta av våra bord för en lyxigare känsla.

Köpguide Fällbara bord

Att köpa ett fällbart bord kan vara en stor investering, så det är viktigt att du väljer ett som passar dina behov. På Banquet.se hittar du ett brett utbud av fällbara bord som kan användas för alla typer av evenemang, från konferenser och möten till fester och bröllop. När du väljer ett fällbart bord, bör du först tänka på storleken. Hur många personer behöver det rymma? Fundera även på vilken typ av evenemang det kommer att användas för. Välj sedan ett bord som passar dina behov.

På Banquet.se hittar du ett brett utbud av fällbara bord som är tillverkade av högkvalitativt trä, plast, stål eller aluminium. Oavsett vilken typ av material du väljer, kommer du att få ett robust och pålitligt bord som kommer att tåla mycket användning. Du bör också tänka på vikten och storleken på bordet. Om du ofta behöver flytta bordet, välj ett som är lätt att bära. Om du har begränsat med utrymme, välj ett bord som är lätt att fälla ihop och förvara. På Banquet.se finns det även ett stort utbud av tillbehör som gör det enklare att använda och ta hand om ditt fällbara bord. Du kan hitta tillbehör som skyddar bordet mot repor och skador, och även tyger som gör det enklare att städa.

Att köpa ett fällbart bord på Banquet.se ger dig många fördelar. Du får ett högkvalitativt bord som kommer att tåla mycket användning, samt ett stort utbud av tillbehör som gör det enklare att använda och ta hand om bordet. Dessutom får du ett bord som är lätt att fälla ihop och förvara, samt bära om det behövs.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er !