Visar alla 5 resultat

Hemmakontor Paket Nantes

3,991.50 kr - 4,770.00 kr ex. moms
Här har vi satt ihop ett bra paket med skrivbord, kontorsstol och startkit för att kunna jobba hemifrån. Smidigt och prisvärt är ledorden för detta paket. Andra accessoarer eller tillbehör ingår ej!

Hemmakontor Paket Ergonomi

3,453.20 kr - 3,769.15 kr ex. moms
Hemmakontor Paket Ergonomi innehåller produkter för en ergonomisk arbetsställning med den ergonomiska stolen Upis1 och ett höj- och sänkbart skrivbord med vev. Andra accessoarer eller tillbehör ingår ej!

Hemmakontor Paket Styrelse

8,151.50 kr - 9,265.00 kr ex. moms
I paketet hemmakontor Styrelse ingår en snygg och bekväm kontorsstol Styrelse som finns både med "mellan" rygg och "hög" rygg. I paket ingår även vårt höj- och sänkbara skrivbord med två motorer med bordsskärm Silenco Basic. Andra accessoarer eller tillbehör ingår ej!

Hemmakontor Paket Direktören

3,898.40 kr - 4,540.80 kr ex. moms
Här har vi satt ihop ett bra paket för att kunna jobba hemifrån. Kompakt och prisvärt är ledorden för detta paket. Andra accessoarer eller tillbehör ingår ej!

Hemmakontor Paket Möte

6,015.70 kr - 6,239.30 kr ex. moms
I paketet Hemmakontor möte har vi satt ett komplett paket för att verkligen kunna jobba effektivt hemifrån. Andra accessoarer eller tillbehör ingår ej!

Hemmakontor Paket

Här samlar vi våra populära hemmakontor paket. Vi märker att många börjar skapa bra förhållande för att kunna arbeta hemmavid. Givetvis vill vi då hjälpa till och erbjuda denna sida med olika paket. Detta för att tillgodose så mycket som möjligt av vad som kan behövas för att du ska kunna vara så effektiv du bara kan. Samtidigt som din kropp kommer må bra av en varierad och ergonomisk arbetsplats. Tveka inte att höra av dig till oss med eventuella frågor!

*Tänk på att det är endast produkter som visas i listan under varje produkt som ingår. Andra accessoarer eller tillbehör ingår ej!

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er!