Det senaste på Banquet.se!

NYHETER

Här lägger vi upp våra nyheter! Vi strävar ständigt efter att hålla ett så brett och stort sortiment som möjligt! Detta för att vi ska kunna tillgodose alla möjliga behov när det gäller inredning av hotell/konferens/restaurang eller kontor. Saknar du något så tveka inte att höra av dig!

  Artemis – En klassisk och modern stol med armstöd

  695.00 kr ex. moms
  Designen på Artemis stolen är både modern och klassisk. Målet var att skapa en stapelbar stol med armstöd för både inom- och utomhusbruk. Stolen skulle vara enkel att möblera med och vara av högsta kvalitet. MOQ
  • 4 st vid beställning av kulör som ingår i vårt standardsortiment.
  • 22 st av samma färg vid beställning av kulör som ej ingår i vårt standardsortiment. Vi kan även ordna specialleverans på ca 4 veckor till en annan leveranskostnad.

  Sky Pro – En stapelbar fåtölj för alla rum

  895.00 kr ex. moms
  Sky Pro är en praktisk och bekväm stol/fåtölj med modern design, hållbart anpassad för både inom- och utomhus användning. Sky Pro stolen finns i flera neutrala och trendsäkra färgtoner,  som blir ett snyggt inredningsinslag på uteserveringen. Minsta antal vid beställning: 4st

  Stolsdyna till den stapelbara Lovisa stolen

  135.00 kr ex. moms
  En bekväm stolsdyna som gör sig bra vid bröllop, bjudningar, event och andra typer av evenemang där deltagarna skall sitta en längre stund. Passar perfekt till den stapelbara Lovisa stolen.  

  Svea stapelbar konferensstol

  875.00 kr ex. moms
  Svea är en smidig, stapelbar stol med hög komfort. Tack vare dessa egenskaper passar den bra till bland annat utbildning, konferens, event och mässa där krav på bekvämlighet och smidighet är hög. Med hjälp av kopplingsbeslag kan du sammankoppla fler stolar snabbt och enkel när du vill ha sammanhängande rader . Du hittar kopplingsbeslag
  • 4 st vid beställning av kulör som ingår i vårt standardsortiment
  • 80 st av samma kulör vid beställning av kulör som ej ingår i vårt standardsortiment.

  Alice – En klassisk konferensstol

  875.00 kr925.00 kr ex. moms
  Alice är en klassisk konferensstol med mjuk sittdyna och bekvämt ryggstöd. Alice konferensstol är stapelbar och smidig att plocka fram vilket gör den utmärk i sammanhang som konferens, utbildning, event och mässa. Vi har kopplingsbeslag i sortimentet som man enkelt fäster på stolen för att kunna sammankoppla med fler stolar.  

  Lovisa stolen- En klassisk bröllopsstol

  545.00 kr ex. moms
  Lovisa är en klassisk, elegant och tidlös stol, som fått sig ett nytt modernt uttryck. Lovisa bröllopsstol är designad för att passa in på olika tillställningar såsom bröllop, dop eller examen. Lovisa stolen kan användas både inomhus och utomhus. Hittat andra produkter till ditt event.