VI HJÄLPER DIG

Inredare här kan ni skräddarsy inredningen

Under årens lopp har vi försett hotell, restauranger, konferensavdelningar etc. med inredning och konferensmöbler i alla möjliga miljöer. Alltid anpassat efter kundens unika behov.
velvet

Lösningar för offentlig miljö och event

Vi levererar alltifrån fällbara bord med tillhörande stolar och vagnar, till avspärrningsprodukter och flyttbara scener. Vi har även gjort hotellrumsinredningar och specialdesignade konferensbord, så kallade styrelsebord.

sketch

Designa ditt eget bord

Tack vare vårt mångåriga och nära samarbete med Sveriges ledande leverantör av bordskivor kan du designa ditt eget bord. Välj bland en stor mängd former och material till våra konferensbord så tillverkas de efter dina önskemål.

like

Ett populärt exempel

Är våra bordskivor med mjuk yta för en behaglig ljudnivå. De passar både i restauranginredningar och i andra miljöerMöjligheten att tillverka skivor i olika laminat med olika kantlister är i det närmaste oändligt.

planet-earth

Kvalité och miljö

Vår verksamhet genomsyras av en hög miljömedvetenhet, vi ser alltid till att vi väljer det mest klimatsmarta valet när det är möjligt. Detta utan att tumma på våra högt ställda krav när det gäller kvalité.

Vid större projekt så erbjuder vi skräddarsydda möbler

Under årens lopp har vi hjälpt många inredare/företag med skräddarsydda möbler. Allt från skrivbord/konferensbord till större arrangemang i hotellfoajéer och liknande. Tveka inte att höra av dig ifall du står inför ett projekt som kräver detta!

Följ oss på Instagram och Facebook

01.

VÄLJ BORDSFORM

Vi har en mängd olika former att välja bland. Saknar du det du letar efter så ska vi göra allt för att lösa även det!

02.

VÄLJ FASNING

Vad vill du ha för kant/fasning på bordet/möbeln? Möjligheterna är i det närmaste oändliga.

03.

VÄLJ LAMINAT

Vi har ett bibliotek på över 600 olika laminat. Bläddra och hitta just det du söker!