Visar alla 4 resultat

Konferensbord Bolero Premium

Bolero Premium fällbord är ett bord med många användningsområden såsom konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i 2 olika storlekar KB 125 och KB 127. För beställning av Bolero så begär offert. Minsta antal vid beställning är 10 st.

Litet fällbart konferensbord Examen

1,175.00 kr1,495.00 kr ex. moms
Examen är ett litet enkelt bord för en person som även är enkelt att ställa upp och fälla ihop. Bordsställningen i stål finns i flera olika färger såsom krom, silvergrått eller svart. Bordsskivan finns i flera olika laminat såsom vitt, björk, ek eller bok. Storlek 70 x 60 cm

Konferensbord Kongress Style

1,375.00 kr1,845.00 kr ex. moms
Kongress Style är ett fällbart konferensbord som har ett stort användningsområde, konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i flera olika utförande.

Konferensbord Dinner Style

1,370.00 kr2,395.00 kr ex. moms
Dinner Style ett fällbart konferensbord som har ett stort användningsområde, konferenser, fester, utbildning, lunchrum, restauranger och finns i flera olika utförande.

Fällbara konferensbord

Alla våra konferensbord är fällbara, antingen med mekanisk fällmekanism eller med så kallad gasfjädring. Oavsett vilket ni väljer så får ni ett konferensbord som håller en hög kvalité med hög hållfasthet och slitstyrka på både skiva och stativ. Vi har kunder som har haft våra bord i mer än 20 år och detta kan var något att tänka på vad gäller design och färgval på skivan. Våra stativ är mycket enkla att ställa upp och fälla ner för att underlätta hanteringen av borden för personalen.

Till samtliga våra bord finns det även bordsvagnar för att göra det smidigt vid transport och förvaring. Att samla borden på en vagn sparar utrymme vid förvaring då borden inte används.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.