Visar alla 4 resultat

Frontpanel till konferensbord

645.00 kr665.00 kr ex. moms
Frontpanel till konferensbord gör ditt bord lite snyggare och avskärmat för benen.

Rundade hörnskivor till konferensbord

895.00 kr945.00 kr ex. moms
Rundade hörnskivor till konferensbord är för att skapa flexibla kombinationer. Detta ger en möjlighet till att göra långbord, u-formade och vinkelbord.

Ändskivor till konferensbord

1,095.00 kr1,645.00 kr ex. moms
Ändskivor till konferensbord är en praktisk skiva för att koppla på Kongress bordet och därigenom skapa ett stort konferensbord.

Extrahylla till bord Top Shelf New Classic

1,095.00 kr ex. moms
Top-Shelf är en perfekt extrahylla när man vill göra ett buffebord. Hyllan är tillverkad i vit plast som tål att stå utomhus och ställningen är grå pulverlackad stål.

Tillbehör till bord

Här nedan hittar ni tillbehör till bord. Allt från monitorarmar, hörnskivor, ändskivor eller frontpaneler till konferensbord. Till snygga bordsöverdrag i olika färger. Du kanske behöver ett högre bord. Kolla då in våra benförlängare! Eller varför inte en extrahylla att sätta på bordet när du ska duka upp till buffé. Saknar du något så tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.