Visar alla 6 resultat

Höj- sänkbart skrivbord med vev – ECO

2,295.00 kr2,675.00 kr ex. moms
Up & Down ECO är enligt oss det smartaste skrivbordet på marknaden. Alla vill inte ha ett elektriskt justerbart skrivbord. Därför har vi även tillgodosett det behovet genom att erbjuda våra kunder ett höjdjusterbart skrivbord som manövreras manuellt med vev.

Höj- sänkbart skrivbord 1 motor – Easy

2,695.00 kr3,195.00 kr ex. moms
Up & Down EASY är ett av våra skrivbord som drivs med 1 motor. Bordet ingår i serien Up & Down som består av olika höjbara skrivbord som drivs med 1 motor, 2 motorer eller manuellt med vev.

Höj och sänkbart skrivbord – Up&Down med maguttag 1 motor

4,395.00 kr4,495.00 kr ex. moms
Up & Down höj- och sänkbart skrivbord med maguttag är ett motordrivet bord för kontoret eller hemmet. Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Höj och sänkbart skrivbord 1 motor – Up & Down

3,585.00 kr3,895.00 kr ex. moms
Up & Down är ett premium höj- och sänkbart skrivbord med 1 motor för kontoret eller hemmet. Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!    

Ståmatta

825.00 kr ex. moms
Ergonomisk ståmatta i mörkgrå färg med hål för enkel upphängning. Ståmattan är ett väldigt bekvämt tillval till dom som använder höj- och sänkbara skrivbord.

Höj och sänkbart skrivbord 2 motorer – Up & Down

4,045.00 kr4,345.00 kr ex. moms
Up & Down är en komplett möbelserie med höj- och sänkbara el-skrivbord. Målet med möbelserien är att vem som helst ska kunna ha den perfekta arbetsplatsen, vare sig det är arbetsplatsen i hemmet, på kontoret eller i det öppna kontorslandskapet.  

Höj- och sänkbara skrivbord

Banquet.se:s höj- och sänkbara skrivbord har av goda skäl blivit en storsäljare och kundfavorit. Med flera tillgängliga modeller har vi den perfekta lösningen för att passa dina unika behov. Våra skrivbord har antingen två eller ett motoralternativ, där den förra ger en något längre slaglängd för ökad justerbarhet. Vi erbjuder också ett populärt vevmanövrerat alternativ som eliminerar sladdar och kablar. Våra skrivbord finns i en mängd olika storlekar och färger, och vissa har till och med inbyggda uttag. För större beställningar kan vi till och med anpassa skrivbordet efter dina specifikationer.

Missa inte våra färdiga skrivbordspaket, designade för både hem- och kontorsbruk. Och glöm inte att utforska vårt breda urval av skrivbordstillbehör, inklusive kabelrännor, monitorarmar och lådor, alla bekvämt placerade i kategorin kontorsprodukter.

Vi erbjuder en problemfri returpolicy. Plus, med vår expertrådgivning och personlig service kan du vara säker på att du gör rätt val. Upplev fördelarna med en bekväm och ergonomisk arbetsyta med ett justerbart skrivbord från Banquet.se.

Köpguide Höj och sänkbara skrivbord

Vi erbjuder vi ett brett sortiment av höj- och sänkbara skrivbord som är perfekt för att skapa den bästa arbetsplatsen för dig. När du ska köpa höj- och sänkbara skrivbord är det viktigt att tänka på vilken storlek som passar dig bäst. Du bör även se till att skrivbordet är komfortabelt för att undvika skador på rygg och axlar. Du bör även se till att skrivbordet är robust och hållbart så att det kan hålla upp din dator och andra kontorsmaterial.

Banquet.se erbjuder ett brett utbud av höj- och sänkbara skrivbord som passar alla behov. Vi har skrivbord i olika storlekar, material och design för att passa dig och din arbetsplats. Vi erbjuder även ett brett utbud av funktioner som ett inbyggt minne, ett låsbart bord, en elektrisk höj- och sänkbarhet och mycket mer. När du handlar hos oss på Banquet.se kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter till ett bra pris. Vi har konkurrenskraftiga priser och vi erbjuder. Vi har även ett proffsigt kundservice som står redo att hjälpa dig med alla dina frågor.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.