Visar alla 5 resultat

Höj- sänkbart skrivbord med vev – ECO

2,135.00 kr2,490.00 kr ex. moms
Up & Down ECO är enligt oss det smartaste skrivbordet på marknaden. Alla vill inte ha ett elektriskt justerbart skrivbord. Därför har vi även tillgodosett det behovet genom att erbjuda våra kunder ett höjdjusterbart skrivbord som manövreras manuellt med vev.

Höj- sänkbart skrivbord 1 motor – Easy

2,505.00 kr2,970.00 kr ex. moms
Up & Down EASY är ett av våra skrivbord som drivs med 1 motor. Bordet ingår i serien Up & Down som består av olika höjbara skrivbord som drivs med 1 motor, 2 motorer eller manuellt med vev.

Höj och sänkbart skrivbord – Up&Down med maguttag 1 motor

4,085.00 kr4,180.00 kr ex. moms
Up & Down höj- och sänkbart skrivbord med maguttag är ett motordrivet bord för kontoret eller hemmet. Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!

Höj och sänkbart skrivbord 1 motor – Up & Down

3,335.00 kr3,620.00 kr ex. moms
Up & Down är ett premium höj- och sänkbart skrivbord med 1 motor för kontoret eller hemmet. Gör kroppen en tjänst och möjliggör en varierad arbetsmiljö!    

Ståmatta

765.00 kr ex. moms
Ergonomisk ståmatta i mörkgrå färg med hål för enkel upphängning. Ståmattan är ett väldigt bekvämt tillval till dom som använder höj- och sänkbara skrivbord.

Höj- och sänkbara skrivbord

Våra höj- och sänkbara skrivbord har blivit en storsäljare och mycket uppskattad bland våra kunder. Vi har flera olika modeller för att passa just era behov. Stativen finns med två alternativt en elmotor där det stativet med två motorer har en något längre slaglängd, det vill säga hur respektive lågt bordet kan bli. Ett uppskattat alternativ är vårt skrivbord med vev då man slipper sladdar. Alla stativ finns att få i mängd olika storlekar och färger på skivan. Vi har även varianter med maguttag på skivan. Vid större beställningar kan vi även skräddarsy skivor avseende storlek och färgval.

Kolla gärna in våra färdiga paket både för kontoret och hemmakontoret. Det finns även en mängd olika tillbehör till våra skrivbord såsom kabelrännor, monitorarmar och lådor. Samtliga tillbehör hittar du i kategorin kontorsprodukter.

Banquet.se

Vårt mål är att du ska vara så nöjd som det bara går genom hela köpet hos oss. Vi ser till att du får en produkt med hög kvalitet men också med högsta service. Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att ha en personlig kontakt. Tveka inte att höra av er.